Animefan98 kérdése:
Miért nem akarnak engedni a szüleim motort vezetni?
Figyelt kérdés
Az egész családban apának anyám tesója is letette a vizsgát igaz csak apa vett robogót 14 évesen , de neki megengették , hogy vezessen. De nekem mindig azt mondják , hogy veszélyes . Mivel győzhetném meg , hogy megengedjék? Amúgy 14 éves vagyok jövőre akarom a robokót.2013. aug. 22. 12:13
1/12 anonim válasza:
Addig rágd a fülüket amég bele nem egyeznek. Mást nem nagyon tehetsz, arról hogy veszélytelen és nem lesz semmi bajod, úgysem fogod tudni meggyőzni őket. Úgyhogy marad a kitartó nyaggatás:)
2/12 A kérdező kommentje:
Kösz. Az biztos menni fog. D
2013. aug. 22. 12:23
3/12 anonim válasza:
Veszélyes?akkor ennyi erővel minden veszélyes nem :) autót vezetni is veszélyes meg villanyt szerelni meg még sorolhatnám tovább is.Én is azt mondom addig mondjad míg meg nem unják :D ha meg akkor sem engedik 18 évesen már azt csinálsz amit akarsz
4/12 anonim válasza:
Azzal meggyőzhetnéd őket, ha például rendszeresen bejárnál az iskolába. Legfőképpen nyelvtanra. Ha az én kölyköm lennél én se engedném így.
5/12 anonim válasza:
Azért mondják, hogy veszélyes, mert tényleg veszélyes. Motorral sokkal nagyobb veszélyben vagy, mint autóval. Két keréken egyensúlyozol, miközben az autósok nagy része észre sem vesz, jóval gyorsabban mész, mint egy biciklin, kevesebb időd van reagálni dolgokra, ráadásul egy ütközéskor vagy eleséskor nem véd meg se légzsák, se karosszéria. Szerintem nem nehéz belátni józan paraszti ésszel, hogy nagyságrendekkel veszélyesebb, mint autózni.
6/12 anonim válasza:
Tudtommal kell valami papír is, hogy robogót vezess, ha nincs jogsid, ezt meg kell szerezned. És pénzbe kerül.
És ki fizeti a robogó vételárát? Ki fogja tankolni? Ki szervizeli ha kell? Hát talán ezért nem engedik.
És tényleg veszélyes.
Amikor apád 14 éves volt, egy kicsivel kevesebb gépjármű közlekedett az utakon...
7/12 A kérdező kommentje:
Én venném és a jogsitis letenném és már gyüjtöm a pénzt és jövőre meg is lesz.
2013. aug. 22. 12:52
8/12 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam meggyőzni őket de most szobafogságban vagyok.
2013. aug. 22. 13:40
9/12 anonim válasza:
Szobafogság? Atya Úristen. És te így akarsz tőlük kikuncsorogni egy jogosítványt?
10/12 anonim válasza:
városban nem ajánlom a motort (egyszerűen az autósok nem látják a robogósokat, még ha azok főúton mennek is-ezt tapasztalatból mondom), vidékre meg mindegy hogy van-e papírod (van kislány 11 évesen már robogóval közlekedik, ezt is ha nem a saját szememmel látom el sem hiszem) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!