Nem akarnak engedni csajozós táborba. Mit csináljak most?
Figyelt kérdés
Nem akarnak engedni csajozós táborba, ahol megtanítsák, hogy kell csajozni. Pedig nekem szükségem van az ottani tudásra, mert kövér vagyok, nagy az orrom és beesettek a szemeim, meg pöszén beszélek.
110 000 forintba kerül egy hét, de édesapukám szerint pénzkidobás. Mit csináljak most?
Hol tanuljak meg csajozni?.:(
f/18
2013. ápr. 23. 14:07
4/5 anonim válasza:
Az ilyenek baromságok, és át akarják verni a naiv srácokat, hogy fizessenek.Nem tudom az anyagi hátterét a családodnak, de 110 000 rohadtul sok pénz.
Csajozni meg úgy tanulhatsz meg, ha próbálkozol, esetleg beszél egy lány ismerősöddel, hogy ő milyen srácokat bír, mit szeret, hogyan udvarolnak neki.
5/5 frenki1 válasza:
Bazki 110.000ftér egy csaj már mire képes lenne:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!