El akarnak vinni a lidércek mit tegyek?
Anyukádat nem akarjuk elvinni, csak megfélemlítettünk téged. A Jancsi keze meg már visszanőtt. Elárulom, hogy egy titkos kísérlet miatt akarunk téged elvinni, csak te vagy rá alkalmas az egész világon. Szóval különlegesnek érezheted magad. :) Mondjuk a vége úgyis az lesz, hogy megdöglesz, de hát mit lehet tenni.
Találkozunk este az ágyad alatt!
Ezt pont most hallottam, talán segíthet rajtad:
"Szörnyek laknak a házadban, beköltöztek az ágyad alá, éjjel nem hagynak aludni? Terrorizálják a családodat és el akarnak vinni téged? A balta nem segít és láncfűrészt sem használhatod mert zavarja a szomszédokat? Akkor neked a Szörnyriasztó MultiMaster 8735-re van szükséged. Garantáltan elriaszt minden szörnyet és lidércet,ráadásul teljesen hangtalan így te és a szomszédaid is nyugodtan tudtok aludni. Most pedig hihetetlenül kedvező áron juthatsz hozzá! Mindössze 2 üveg puffin lekvárba és egy reptoid pikkelybe kerül. Rendeld meg most!"
Te, véletlenül nem lehet, h az a haldokló exed akit előlem rejtettél el még a múlt pénteken?Már gondolom elfelejtetted, hogy patkány mérget tettél oda ... tuti szerencsétlen attól van úgy ki-.-
Annyira tudtam , hogy megcsalsz engem . Remélem éhen döglik az ágy alatt, te meg pisilj csípős szószt . És ne feledd én vagyok az apád.Meg a fbi , de még a télapó és a nyuszika is SZÓVAL FIGYELÜNK ÉS ELKAPUNK!!!
Akkor te a Pegazus galaxisban vagy? Mert a lidércek csak ott támadnak meg, de ott is csak akkor ha feldühítetted őket az égtelen lármázásoddal:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!