A 10 évesek világuralomra akarnak törni, mit tehetünk ellenük? És mi történik ha sikerül nekik?
Európában és Amerikában szégyent nem ismerve hadakoznak az adminokkal, keleten mindent megesznek az adminok elől, délen rabszolgákat csináltak az adminokból, északra pedig még nem értek el mert ott nagyon hideg van de mi lesz ha jön a globális felmelegedés? Lehetséges, hogy az ottani utolsó támaszpontunk is meg fog törni és végleg el fogják pusztítani még a sima felhasználók virtuális életét is?
Mit tehetünk????
megheckelik a gépeket, és övék a világuralom!
ciklusba kell ejteni a gépeket :)
neeeeeee az enyémet neeeeeeeeeeeee!
Engem az imént cseszett fel az egyik de nagyon! Olyan nagyon hogy azt hittem kivágom a gépet az ablakon!
De.. aztán... rájöttem hogy ez CSAPDA! Manipulálni akart a kis szemét, ki akarta velem dobatni a gépet az ablakon!
Szerencsére gyorsan beoltottam magam egy energiaitallal amit ők még nem ihatnak és még időben észhez tértem!
Ha ki dobtam volna akkor már valószínűleg nem lennék már itt...
Hogy nézzek ezek után a családom szemébe? Megjártam már olysok csatát, megannyi borzalmas teremtménnyel néztem farkasszemet... Felküzdöttem magam a semmiböl... de nem azért hogy behódoljak egy jött-ment 10 esztendös hekker bitangnak, aki tegnap kezdte!
Nem nézhetjük tétlenül hogy lerombolják azt minek életünket szenteltük! testvéreink profiljait százára mészárolják! ez így nem mehet tovább! itt cselekedni kell! Velem tartotok, vagy sem... én bátran vonulok csatába, és büszkén esek el a dicsösèg oltára elött.
Ha világuralomra törnek akkor egyet lehet tenni: Megsemmisíteni!
Vagy a másik megoldás (de én az elsőt akarom, mert megsemmisíteni olyan jó, de azért mégis leírom a másikat is), hogy a köztudatba bocsátott hipnotizáló zenénkkel (ByeAlex-Kedvesem) semlegesítjük őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!