A 10 évesek világuralomra akarnak törni, mit tehetünk ellenük? És mi történik ha sikerül nekik?
Figyelt kérdés
Európában és Amerikában szégyent nem ismerve hadakoznak az adminokkal, keleten mindent megesznek az adminok elől, délen rabszolgákat csináltak az adminokból, északra pedig még nem értek el mert ott nagyon hideg van de mi lesz ha jön a globális felmelegedés? Lehetséges, hogy az ottani utolsó támaszpontunk is meg fog törni és végleg el fogják pusztítani még a sima felhasználók virtuális életét is?
Mit tehetünk????
2013. ápr. 2. 23:33
11/13 anonim válasza:
Nyugi van.Nyugatot és keletet már visszafoglaltam.Délen már csak 1 ausztrál bázisuk van.
12/13 anonim válasza:
Előző vagyok.Most már sikerült elvenni a 10 évesektől az utolsó bázisukat is.Jelenleg úton vagyok a riói támaszpontunk felé.Még ma odaérek ebédre.
Ui: Remélem nagy ünnepséget rendezünk a győzelmünk miatt.
13/13 anonim válasza:
ááááááááááááááááááááááááááááááááááááá ne megharaptt az egérr neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!