Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Miii történik iiitt?

Miii történik iiitt?

Figyelt kérdés

Szóval.

Tegnap este történt valamit, ami ma történt. Ez volt az:

Egy reptoid sétálgatott fel s alá. Ekkor hirtelen lepukizta egy méhecske. A méhecske és a reptoid meghalt... béke poraikra. És ekkor kijött a CSI [CiscákSutaIrodája], és nyávogva megvizsgálták a holtesteket.

Kiderítették, hogy a bűnös Orbán Viktor.

Rögtön kivégezték.

Ám Orbán feltámadt, és a csillámlámáján harcolva küzött a MLP sereggel, és Rainbow Dash elkeseredésében elvitte magát táncolni. Szegényem.

Egy arab telivér mén feleségül ment egy román sejkhez. A csikómutánsaik végül felfalták a bolygót.

Így én itt ülök, egyedül, és várom a válaszotokat, amit nem tudom, hogy írtok meg.

S.O.S., mi történik?!

2013. febr. 22. 20:44
 1/5 anonim ***** válasza:
szerintem.. ha már film és mese szereplöket látsz keresd fel francist, gilbertet és kiku hondát( a hetalia címü animéböl) és üzend meg nekik hogy szeretem megverni a kis hülye ninját narutot neji és dérjankó társaságában :3
2013. febr. 22. 21:09
 2/5 anonim ***** válasza:

Ma ne aludj!

Eljönnek érted Kupolowzsky emberei!

2013. febr. 22. 21:13
 3/5 A kérdező kommentje:

köszönöm, második válaszoló!

megteszem!

2013. febr. 22. 21:13
 4/5 A kérdező kommentje:
Harmadik, ÁÁÁ
2013. febr. 22. 21:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Az történt, hogy a szomszéd kutyája megizélte a macskám szarját, amit aztán megevett Orbán. Emiatt őrült meg.
2013. febr. 23. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!