Venni szeretnénk egy családiasabb autót! Milyen típusokat ajánlanátok?
Ha olasz, akkor gondolom a francia sem kizáró.
Én most vettem Picassot. Ismerősi körben van, a tapasztalat jó vele. Első benyomásaim. Nagyon kényelmes, nagyon tágas, jól fogyaszt
pl: egy a sokból
Esetleg mit szólnál egy TOYOTA AVENSIS 2.0 dízeleshez,nagy tágas,kényelmes utastérrel rendelkezik és kedvező fogyasztással.
itt vannak a fogyasztási adatai
és egy pár avensis
Családi kocsinak én valami ehhez hasonló XX márkájú nagyobb autót vennék.
A Kalos szerintem nagyon pici, családiasnak biztos nem mondanám. Stiloból is csak a kombit venném ilyen célra.
A Xsara Picasso nagyon jó választás lehet, de azért nem érdemes a legeslegolcsóbbakat kinézni belőle. Még néhány ötlet:
Honda Civic Aerodeck: [link]
Peugeot 406: [link]
Volvo V40: [link]
Opel Astra G: [link]
Mitsubishi Space Star: [link]
Citroen Berlingo: [link]
Suzuki Liana: [link]
Fiat Multipla: [link]
Nissan Almera Tino: [link]
Renault Scenic: [link]
"Úgy hallottam hogy az 1.6-os motor elég sokat fogyaszt!?"
Ilyeneken egyenlőre felesleges törni a fejedet, először válaszd ki, hogy melyik típusok érdekelnek egyáltalán, aztán pro és kontra a számodra elérhető árú modelleket (vagy konkrét autókat). Egyébként az 1.6-os benzines Xsara Picasso 7-8 literrel el van még városban is, vicces de a gagyibb, kissebb Daewoo Kalosnak is e körül van a fogyasztása.
okosan hajtva nagyon jó fogyasztást produkál a picasso.
az 1.6 motor nekem autópályán klímával is megfelelő volt.
Ülj bele több autóba, ha lehet családdal,mert a bal első ülés nem árul el mindent a kényelemről.
Nekem a G astra nagyon kényelmetlen.
Scenic szintén jó választás lehet.
Esetleg skoda? Az sem túl kicsi, de persze csak a Octavia II, az I az szűk. Mondeo? focus kombi?
Családi autót 1.4 motorral nem szabad venni. Egy nagyobb autó 1200 kg körül mozog, ahhoz kell teljesítmény.
CITROEN Xsara Picasso 1.6 városi fogyasztása jó az 10 liternek is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!