Mit ajánlanátok? (Olyan emberek válaszát várom, akiknek van tapasztalatuk, értenek hozzá. )
Figyelt kérdés
Kismotort szeretnék venni, de ez lesz az első, tehát totál kezdő vagyok. Én Yamaha Why-t néztem, meg esetleg Yamaha Neos-t. Leginkább városban járkálnék vele, de biztos, hogy nem lenne mindennap használva. Előre is köszönöm mindenkinek! :)2013. aug. 7. 11:43
1/16 anonim válasza:
Kezdőnek (de másnak is) a minél nagyobb kerekű a jó választás, ezért Yamaha Why-t ajánlom a kettő közül!
A nagykerekűek sokkal stabilabbak, és a kátyúkat is jobban tolerálják, ezért könnyebb vezetni is ezeket.
2/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2013. aug. 7. 12:07
3/16 anonim válasza:
Én azért a sportrobogókat is megnézném ha érdekelnek esetleg. Ezek nagy testűek,jól néznek ki, jól mennek és szintén nagy kerekeik vannak. Aprilia Sr, Yamaha Aerox, Malaguti f12,f15, Gilera runner, Derbi gp1, Piaggio nrg
4/16 anonim válasza:
A nagytestű robogók és a sportrobogók között semmi összefüggés nincs. Ez olyan, mintha Japánt Amerika névvel illetted volna.
5/16 anonim válasza:
Kibeszélt itt nagyrobogókról? Arrol volt szó hogy városba járáshoz kell neki egy robogó, oda meg nemárt azért a nagy kerék, viszont haladni is tudni kellene, mert azért városba ha a robogója max 50-55el tud menni akkor simán lenyomják az autósok, ellenben egy sportrobogó tud valós 70-75-t, amivel már tartani lehet a forgalom ritmusát és nem fog meghalni a kocsik között. Ha nincs okos ötleted akkor ásd el magad, én legalább tanácsot adtam.
6/16 anonim válasza:
A nagy testű meg a sportrobogó 50es kategóriába nagyon is összeillik, ugyanis ezek a legnagyobbak méretre,súlyra és talán még kerékméretre is amiket irtam. Dupla minusz
7/16 anonim válasza:
"Kibeszélt itt nagyrobogókról?"
"Én azért a sportrobogókat is megnézném ha érdekelnek esetleg. Ezek nagy testűek, [...]"
8/16 A kérdező kommentje:
Úúúú, nagyon köszi. :)
2013. aug. 7. 17:05
9/16 anonim válasza:
Igaz, akkor maradjunk annál a kijelentésnél miszerint semmi köze a sportrobogónak a nagytestűhoz, holott 50esbe ezek a legnagyobbak (kivéve kymco dink).
10/16 anonim válasza:
De varjal azt irtad kismotort szeretnel venni nem? Akk miert robogot nezel? Az nem motor, azon nem tanulsz meg motorozni, az egy kozlekedesi eszkoz. Olyan mint az elektromos roller vagy az a fos amin eloredolsz es megy. Am meg
CSAK A SIMSOON!!!!:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!