Ajánlanátok valami jó nem túl drága nyari autógumit?
A Continental mióta olcsóbb kategóriás gumi?
Én olcsóbb szegmensben a Matador, Barum, Kleber, Vredestein márkákban bízom.
A Matador tényleg olcsó, de csak annak jó, aki szereti ha két csepp eső után csúszkál az úton a fos papucsain.
A Barum és a Vredestein pedig nem sokkal olcsóbb a Contitól.
Bár én Michelint használok, valahogy abban még nem csalódtam. Ha 4-5 évente cseréli valaki, akkor havi 1500-2000 Ft-ra jön ki az ára, nehogy már sok legyen!
:D
A 4-es válaszolónak küldöm ,meg hogy nem számít a fogyasztás!
7 ! neked lesz egy link később a 3 bar-ral kapcsolatban . Lehet hogy a fogyasztás kevesebb lesz valamivel de a gumi hamarabb tönkre megy.
Barumot vettem! Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget.
Kérdező! Te elolvasod amit írok, vagy csak randomra visszaírsz???? Csak példának írtam két számot, de látom a lényeget nem sikerült felfogni. Nem a 3 és a 2 bar-on volt a hangsúly, írhatam volna 10 bart és 1 bar-t is. A lényeg a tapadás vs jó fogyasztáson volt. Ha ezt nem látod be, ajánlom átolvasni a középiskolai fizika könyvet. (nem bántásból) Részemről lezártnak tekintem, mert totálisan elbeszélünk egymás mellet.
ui.: Jól döntöttél a Barum mellett! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!