Félek a forgalmi vizsgától! Nagyon könnyen lehet bukni?
Figyelt kérdés
Az oktató az utolsó órámon azt mondta, hogy már készen állok a vizsgára. Néha nagyon jól vezettem az órákon, de valamikor borzasztó volt. Attól félek, hogy a vizsgán is rosszul fogok vezetni, valami apró hiba és rögtön megbuktam. A parkolástól is félek kicsit. Az igaz, hogy órákon jól csináltam, de mindig szólt az oktató, hogy még várjak, ne tekerjem még vissza a kormányt. A vizsgán meg félek, hogy mivel nem szól az oktató, el fogom rontani, főleg, hogy bizonytalan is vagyok. Elsőre nehéz átmenni, vagy inkább már gáz, ha megbukok?2013. aug. 20. 17:51
2/3 anonim válasza:
Énis hamarosan fogok forgalmi vizsgázni, de én szerencsére egyátalán nem aggódok. Bízom benne, hogy az oktatóm mindent jól elmagyarázott, nekem legalábbis sikerült megértenem és simán mennek a parkolások is. Ha valami kérdésed van írj privátot, és elmondom hogy nekem hogy mondta az oktató, mikre figyeljek :)
3/3 anonim válasza:
Az mán nem jó hogy félsz én nekem harmadjára sikerült mert túlaggódtam meg az elsőnél egy szem*t volt a vizsgabiztos és olyanért buktatott meg amiről én nem tehettem de mind1 annyi a lényeg hogy ne aggódj és nyugodt legyél persze ezt könnyű írni tudom de meg kell próbálni nem parázni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!