Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vw Lupo 1.7 SDI-vel tényleg...

Vw Lupo 1.7 SDI-vel tényleg elérhető az 5l alatti fogyasztás?

Figyelt kérdés

Illetve ez a változat kézi váltós, ugye? Mert úgy tudom, hogy a benzinesek mind automaták, ami pedig eléggé érzékeny pont.

Továbbá nétem a Vw Polo 4-eseket is, azok 1.9 SDI motorral szintén 5l körül esznek?

Ti a kettő közül melyiket választanátok inkább? Vw Lupo 1.7SDI vagy Vw Polo 1.9SDI?

2013. aug. 19. 18:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Elérhető! De rosszul tudod , a benzinesek általában kéziváltóval készültek és a szívó dízel is, az 1.2 tdi 3L Lupo volt olyan ,hogy csakis automatában kapható. Mellesleg ez a világon a legkisebb fogyasztású kocsi talán mind a mai napig! Nem nagy kunszt a 4 liter alatti fogyasztás vele,országúton meg a 3alatti. Én kompromisszumnak mivel kézi váltóst szeretnél ,inkább az 1.4 tdi-t ajánlanám ,és inkább a Polot ,mert az kicsit nagyobb és gyakoribb típus, bár sok alkatrészük azonos.
2013. aug. 19. 19:55
 2/6 anonim ***** válasza:
En mindenkeppen a Lupot valasztanam a Polo nem a VW legjobb termeke, es fogyasztasban sincs ott ahol a Lupo. Ha megengedheted akkor mindenkeppen 1.2 TDI 3L, esetleg 1.4 vagy 1.7 SDI.
2013. aug. 19. 21:00
 3/6 A kérdező kommentje:
Igazság szerint árban majdnem ugyanaz a kettő, szóval az ár nem döntő szempont. Viszont általában egyedül (vagy max ketten) autózok, legtöbbször melóhelyre, szóval elég a kisebb. Csak a fogyasztása a fő kérdés, hogy tényleg megáll-e vegyesben 5l alatt. De ezek szerint akkor igen. :)
2013. aug. 20. 13:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Olcsóbb alternatíva a Seat Arosa ami ugyanaz mint a Lupo. Van belőle 1.4tdi és 1.7sdi is.
2013. aug. 20. 13:17
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi a tippet, hallottam már az Arosa-ról is. Nem is rossz ötlet.

Annyit had kérdezzek meg, hogy ez is ugyanúgy Vw alapokra épül? Tehát a motor ebben is egy az egyben Vw?

2013. aug. 20. 15:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen ,ugyanaz a motorja.
2013. aug. 20. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!