Hol van itt válság? Egyre drágább és egyre több új autót látok
Figyelt kérdés
2009. okt. 29. 07:20
1/9 anonim válasza:
Hála az égnek! Ez azt jelenti, hogy vannak emberek akiknek nincs anyagi gondjuk és hogy Neked jó a látásod.
3/9 anonim válasza:
Tévedsz. A válság nem azokat érintette a legjobban, akik meg tudnak venni egy új autót, hanem azokat, akik a kenyeret is alig tudják megvenni.
4/9 anonim válasza:
Azért a cégek is visszavettek egy kicsit, mostanában kihúzzák a végéig az autócseréket is, vagyis a teljes amortizációt megvárják. Nézd meg a rendszámokat, szerintem nem túl sok L-lel kezdődő rendszám futkos az utakon. Persze van aki most cseréli, de azért sokan rájöttek, hogy nem minden a kocsi.
5/9 anonim válasza:
Pont abból vannnak az autók. A másik nyomorából.
Ilyen a tőke.Ha valaki elszegényedik, akkor más meggazdagodik. Az anyagi javak meg az energia állandó. Csak az változik, hogy ki birtokolja.
6/9 anonim válasza:
Azok járnak ilyenkor jól akiknek van pénzük, ha valaki meg akar szabadulni a kocsijától mert nem bírja fizetni a hitelt akkor inkább odaadja olcsón.
Kereskedők is adnak kedvezményt hogy el tudják adni a kocsit.
7/9 anonim válasza:
Örülj, hogy téged nem érint. Én nem tudom, hogy lesz-e munkám november közepétől, nincs autóm, és nincs saját lakásom se.
8/9 anonim válasza:
L-es rendszámból azért van elég sok viszont nemjutottunk el hamar az l végére és a m-re.
9/9 anonim válasza:
9:58-asnak üzenem, hogy ha csak ennyire futja, jobb lenne ha csöndben maradnál. Mi az, hogy az anyagi javak, meg az energia állandó? Ezt gondold át még 1x, vagy menj vissza az iskolapadba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!