Hogyan kell olajteknőt felszerelni 1997 suzuki 1. 0-ra? Gyárilag nem volt tömítés téve csak paszta, én se tegyek tömítést? Pontról-pontra, hogy tegyem fel, hol pasztázzam, hagyjak rést amég megköt?
Hát igen, akna vagy rámpa nélkül nehezebb a dolog. De kellő elszántsággal minden megoldható! :)
(pl ha fával szoktatok fűteni akkor vágsz megfelelő hosszúságú tuskókat, aztán azokkal bakolod fel :) Mi így csináltuk ha a kocsi alatt kelletett dolgozni)
Azt hogy érted hogy a csavar ferdén ment be? Rosszul kapott bele a menetbe? Az még okozhat gondot., Lehet jobb lett volna leszedi a kipufogónak azt a részét.
Paszta sokáig tart. Én a legkisebb kiszerelést vettem meg anno, azóta legalább 2x összeraktam vele a blokkot :D
És ott van olyan rész ahova kell 2-3mm vastag paszta, annyi a hézag... (előző tulaj nem tudom hogy a fenébe csavarta meg úgy az aluöntvényt...)
Hát ezt egyszerű kideríteni.
Benzines ronggyal áttörlöd a blokkot a szűrő körül és alatt valamint a teknő körül. Aztán ha valahol szivárog akkor úgy rögtön észre fogod venni.
Teknőnél?
Hát akkor fuss neki megint! :)
Lehet kicsit több paszta kell rá, vagy jobban le kell pucolni a felületeket.
Írtad hogy paszta maradt, olaj gondolom friss, tehát az majd mehet vissza bele. Így meg csak szabad időt veszítesz azzal ha megint megpróbálod.
Megcsináltam kétszer annyi pasztával. Visszagondolva, nagyon keveset tettem rá első körben. Most már teljesen jó, hála Nektek :-)
Köszönöm a segítségeket!
Remélem 10-20 évig már nem kell ezzel foglalkoznom :)))
Na, örülök neki hogy sikerült :)
Nem egy nagy ördöngöség ez, csak ki kell tapasztalni hogy hogy jó :)
Hello!
Azt meg tudjátok mondani légyszi, hogy 1.0-ás Swift (1998.) olajteknő leszerelésénél a kipufogót szét kell szedni?
Előre is köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!