Simsonhoz kapható klingerit tömítés mennyivel jobb, mint a sima papír v a tömítő paszta?
Ha a tömítőfelületek épek, sík felületűek, akkor felesleges - elég közéjük a papír.
Ilyenre akkor lehet szükség, ha már sokszor barbár módon be lett kalapálva a csavarhúzó mert sajnálta a tulaj az időt blokkszéthúzót csinálni...
Ha 0,5-1 mm hézagod van, akkor az szerintem sok. 1mm még a pasztának is, főleg ha az elősűrítő térről (ugye a dugattyú alatti rész) van szó, váltónál még talán elmegy, de előbb-utóbb ott is eresztene.
Erre az a megoldás hogy szétkapod és elviszed gépműhelybe - ahol szépen síkra munkálják és olyan lesz mint az új. 1 mm-t valószínűleg elvisel a főtengely és a váltó is (mármint hiába kerülnek közelebb a csapágyak, valószínűleg össze lehet rakni szorulás nélkül - bár annyira nem vagyok már otthon a Simsonokban, szerencsére évek óta nem húztam szét Szimó blokkot :) ).
Mármint ezt valaki mondta vagy mérted?
Mondjuk szétszedés előtt lehetett volna igazán jól lemérni hézagmérővel a henger leszedése után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!