Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek megéri egy ilyen...

Szerintetek megéri egy ilyen autót vásárolni?

Figyelt kérdés
Sziasztok szeretnék vásárolni saját részre egy 1997-es évjáratú BMW 523 i tipusú gépjárművet.Esztétikailag jó állapotú,nagyon jó felszereltségű(ABS,ASR,automatikusan sötétedő belső tükör, bőr belső, centrálzár, elektromos ablak, elektromos tükör, fedélzeti komputer, fűthető tükör, fűthető ülés, könnyűfém felni, riasztó stb..)és csak 990.000ft.Csak egy probléma van vele,hogy 240.000km van benne.Hozzá értő emberek válaszát várom,előre is nagyon köszönöm!!
2009. okt. 28. 20:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Azert mielott megveszed nezz körül a bontott alkatrészek piacán mert ha esetleg kell majd egy kuplung vagy szelepcsere ilyesmi akkor tudd mire számíts..
2009. okt. 28. 23:31
 12/16 anonim ***** válasza:

"Egy golfot meg egy opelt meg a citroeneket ne hasonlitsátoka bmw-k hez köszönö viszonyban sincsenek."

JA, egy golf nem eszik 20 litert 100on, mint egy '97-es bmw :P Mellesleg én már 878.000ért is találtam 97-es 523i-t a használtautó.hu-n, de én egy nem ajánlom semmilyen körülmények között egy 200.000km fölötti + ilyen idős autót (a korral jár h tuti visszatekerték már)

2009. okt. 29. 01:15
 13/16 anonim ***** válasza:

Inkább keress egy Passatot vagy Audit egy picivel többért! Erre ráköltöd az összes pénzed!

Megbízható, kényelmes tény! De ha hozzá kell nyúlni valamihez az nem kis összeg!

2009. okt. 29. 14:33
 14/16 anonim ***** válasza:

Sok minden elhangzott már de:

1. A kilómétert ne nézd, legyen az 40e, vagy 240e km, egyik utolsó szempont.

2. Nézd meg az autó állapotát, mennyire van kiülve az ülés, hányféle színárnyalatot vélsz felfedezni a bal oldalon, vigyél festékvastagságmérőt, kb annyiért már kapsz jót mint amennyi a foglaló, vagy kérj kölcsön.

3. Egyébként maga a tulaj jelleme, viselkedése, személyisége is árulkodó lehet az autóval kapcsolatban. Ha a benzintank 5 litert mutat például, nem biztos hogy a gazdája mindent megadott neki (BMW-ről beszélgetünk ugyebár).

Én neppertől csak a legvégső esetben vennék autót (állapot, vagy szükség)

Magáról az autórol: a 23i egy butított 2.5 ös, nem szar, csak mintha gyárilag elég rövid áttétel lenne alatta, inkább városi közlekedésre van optimalizálva, nem eszik 20 litert, de na, csak azt akarom kihozni hogy inkább egy 28i, az egy jobb választás, nem eszik annyival többet mint amennyivel jobban megy. Csak másik biztosítási besorolás, telj adó, stb.

990ért E39, hááát, lement az áruk, az igaz, de szart nem érdemes megvenni 990ért. Jobban jársz ha keresel egy nagyon jó állapotút mondjuk 1.6-ért. De ilyen nincs mindig, sajnos ezt így keresni kell. De pénzben és időben még mindig jobban jársz.

Sok szerencsét a vásárláshoz!

2009. okt. 29. 14:35
 15/16 anonim ***** válasza:

24ezer nem sok nagy köbcentis motornál,mint már írtam egy másik kérdezőnek nekem a 124es mercimben 800ezer van,és még a hengerfej sem volt levéve.

BMW merci ezek az autók.persze ezzel is be lehet fürödni ha nem vagy óvatos

2009. okt. 30. 22:08
 16/16 anonim válasza:
ennyi pénzért ikább vennék egy Suzuki Ignist !!!klímával lehet ennyiért..ja és nem veszel vele zsákbamacskát!!!(majdnem uj autó...)
2009. dec. 12. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!