SZerintetek megeri gilera typhoon-t vasarolni? Elsosorban arra vagyok kivancsi hogy megbizhato-e?
Figyelt kérdés
2009. szept. 3. 23:02
1/5 anonim válasza:
szerintem nagyon jó!volt több gilera robogóm,most is van egy pont typhoon-om is többekközt,és megbízható gép szerintem.
2/5 anonim válasza:
Szia! EN nemreg vettem iylen motort, es imádom!!!!!! Votl előtte egy malaguti F12esem, de az en szívemhez ez jobban hozzánőtt. Valamiert jobban erzem, mint a malagutit.
3/5 anonim válasza:
Bőven megéri. Én tegnap vettem egy Typhoon-t. hazafele kb78 km-t kellett menni vele. 40Km-en keresztül vitte a 80-90 km/h sebességet. CSak túlmelegedett és leállt :D (anyám hülye barátja vezette... ő 110 kg)
én 55 kg-vagyok alattam kb 105-öt is simán megy. De még nem próbáltam :D Amúgy nagyon szép is a kicsike. Szerintem megéri amúgy 107e. Ft-ér vettem. Szuper állapotú...nemlett széthajtva meg semmi, minden tökéletes rajt :D
4/5 anonim válasza:
hiába nézed meg jól...
én is nemrég vettem egy ilyesmi robogót. Nem zörgött szép hangja volt meg hazáig is simán ment!
Másnap a szétszedésnél kiderült hogy egy csomóó minden rossz volt benne ...csoda hogy ment. és több mint 40e. Ft-nyi alkatrész kellett bele ;D
5/5 A kérdező kommentje:
Hello mar megvettem tobb mint fel eve es jol megy :)
2010. máj. 16. 20:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!