Milyen motort ajánlatok nekem? (Robogót, Simsont ne)
Tehát adott a kérdés: Milyen motort vegyek? Simsonba már beleuntam, valamilyen gyorsasági/sport, vagy enduro, vagy esetleg túra motor érdekelne, ami max 80 ccm-s. Olcsó legyen, 100.000 ft. alatt.
Köszi
Én is sok mindent szeretnék, de ahhoz sok pénz kellene....
Amit te akarsz, ahhoz is több kell, mint 100 ezer.
Hát, én azt mondom, 100 ezer alatt olyan gépet, ami a Simsonnál erősebb, és jó állapotban is van, nemigen fogsz találni.
De azért utánanéztem, ilyen áron miket lehetne esetleg fellelni. 3-at találtam, ami talán bevállalható ennyiért: az általad említett Yamaha Rd, a Honda MTX, és esetleg egy régebbi Yamaha DT. Az már más kérdés, hogy ezekhez alkatrészt találni művészet szerintem.
A helyedben, ha már megvan a Simsonom, inkább arra költenék. Csináld meg 70ccm-is 4 felömlősre, terveztetett rezóval, nagyobb karbival, esetleg babetta gyújtással, és az is hasítani fog, mint a fene. És még olcsóbban ki is jössz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!