Nehezebb szerelni egy kétütemű robogót, mint egy Simsont?
50ccm-es motor vásárlás előtt állok, és hajlok a robogók felé. Kinéztem magamnak egy Aprilia Scarabeo-t és egy Keeway F act-ot. A kettő közül fogok választani.
Simsonom volt már, azt én szerelgettem itthon. Egy 2t robogót ugyanígy lehet itthon szerelni, vagy ehhez már mindenképpen hozzáértő ember kell? Vagy ez is tanulhat, mint a Simson bütykölése?
Könnyű de ha jó robogót fogsz ki akkor nem kell sokat szerelned.
Én szereltem simsont is meg robogót is.
Robogónál nem kell az olajat leengedned ha a variátorhoz, kuplunghoz akarsz nyúlni. Nincs lánc, helyette variátorszíj van, a cseréje egyszerű és nem kell feszességet állítani.
Én eddig csak azt cseréltem ami elkopott. Eddig sose romlott el, sose hagyott ott az út szélén.
nem nehezebb, csak 1-2 esetben le kell szedni a burkolatot, hogy hozzáférj.de hát az a pár csavar nem szoroz:D
viszont nem igazán kell szerelgetned.ez tapasztalat; volt 2 sámsonom, nem túlzok ha naponta kellett szerelni.(pedig csak német alkatrész, normális használat és beállítás)
nekem most egy aprilia sr 50-em van.2004-es 1 hónap alatt beletaszikoltam 2200 km-t.mindig első rúgásra indult,ment rendesen,egyszer volt dugulás a karbiban, rossz benzin miatt, de ez bármelyik motornál/autónál előfordul:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!