Mennyiért szoktatok tankolni?
Figyelt kérdés
Túúúdom amennyiért kell... de tényleg. Azért kérdem mert én elég furán csinálom. 2-3 ezerért tankolok, és mivel azért használom a kocsit rendszeresen, ezt elég gyakran kell ismételgetnem. Próbálom magam rávenni hogy praktikusabb lenne a telitank, de nem megy. Egyszerűen sajnálom beletenni a pénzt. Még ha van, akkor is. De így meg gyakran kétnaponta tankolok...:-)
Nóóóóóórmááális??
Próbáljatok már rávenni több benzin tankolására...
Jaa és nem vagyok szőke...de még nő sem...
2009. okt. 28. 16:17
21/25 anonim válasza:
1,4 Seat Ibizám van én 5000ért tankolok minden hét végén napi 40 km-t teszek meg kb. De sosem várom meg hogy kigyulladjon a lámpa!
22/25 anonim válasza:
Én mindig megvárom hogy világitson.kevés pénzem van ugyhogy szépen apránként ami van azt belenyomatom .Inkább éhezek sokszor a kajapénzem is benzinre költöm 18/F
23/25 anonim válasza:
Mindig tele. Mostanság ez 55 liter körül. 900-1050 km
Ha van veszteség az egyes töltéseknél (pl. csőből kútoszlop általi visszaszívás esetén a cső kitöltése minden egyes tankoló buktája - már ha van ilyen, ne vedd kp-nek), akkor veled jobban jár a kút, mint a teletankosokkal.
24/25 anonim válasza:
Egyébként a plusz kilók okozta többletfogyasztás pl. dízelnél annyi, hogy üresebb, sima/enyhén lejtő szakaszon a megszokott tempó elérése után üresbe teszed és gurulsz. Könnyen lehet, hogy ezen (vezetési stílus) több múlik, mint azon, hány kg-t visz az autó.
25/25 anonim válasza:
1.6Dm van,5litert eszik,egy hónapban 2000km-t autózom,fizeti a cég,és én is 2500ért szoktam kétnaponta tankolni,mindig kicentizem.szólj ha neked sikerül:>
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!