Mennyiért szoktatok tankolni?
Túúúdom amennyiért kell... de tényleg. Azért kérdem mert én elég furán csinálom. 2-3 ezerért tankolok, és mivel azért használom a kocsit rendszeresen, ezt elég gyakran kell ismételgetnem. Próbálom magam rávenni hogy praktikusabb lenne a telitank, de nem megy. Egyszerűen sajnálom beletenni a pénzt. Még ha van, akkor is. De így meg gyakran kétnaponta tankolok...:-)
Nóóóóóórmááális??
Próbáljatok már rávenni több benzin tankolására...
Jaa és nem vagyok szőke...de még nő sem...
Ne akard teletankolni a kocsit. Ha sajnálod beletenni a pénzt, az azt jelenti, hogy nem szeretnéd, ha a kocsid többet fogyasztana. Ha tele van a tank, akkor többet is eszik. Nem látványosan, de hosszútávon azért kijön.
Nekem mindig világít az izzó, hogy tankolni kéne, 2-3e forintért szoktam, kivéve, ha hosszú útra megyek (600 km fölött).
Mondjuk én nagyon jól kifogtam, mert 4,5-ös (átlag)fogyasztással mentem a hegyekbe, külföld (német, olasz) pedig 5-5,2, pedig 2000-res HDi-m van :)
Nos én általában 3000-ként tankolok az autóba ez ha keveset megyek kihuzza 5-7 napig.Amugy havonta 15 ezret kapok benzinre és napi 20-30 km-t megyek kb....
Apukám viszont havi 150 ezerért tankol.Céges autó.Járja az országot.De amugy normális mert igy figyelek hogy csak finoman menjen a benzin le viszont ha telivan akkor nemsjanálok odalépni:D
Köszi a válaszokat...:-)
Kedves 18.22-es hogy érted hogy hogy többet eszik a kocsi ha tele a tank? Bátrabban nyomja az ember, mert úgyis tele van? Vagy miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!