Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyiért szoktatok tankolni?

Mennyiért szoktatok tankolni?

Figyelt kérdés

Túúúdom amennyiért kell... de tényleg. Azért kérdem mert én elég furán csinálom. 2-3 ezerért tankolok, és mivel azért használom a kocsit rendszeresen, ezt elég gyakran kell ismételgetnem. Próbálom magam rávenni hogy praktikusabb lenne a telitank, de nem megy. Egyszerűen sajnálom beletenni a pénzt. Még ha van, akkor is. De így meg gyakran kétnaponta tankolok...:-)

Nóóóóóórmááális??

Próbáljatok már rávenni több benzin tankolására...

Jaa és nem vagyok szőke...de még nő sem...

2009. okt. 28. 16:17
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Nek m1.3-as yarisom van én mindig teletankolom...2 éve van meg de nem vettem észre hogy többet fogyasztana...sőt ..néha elcsodálkozom.

KEdves kérdező.Gondolj bele mennyivel jobb úgy beülni a kocsiba hogy nem kell agyalnod hova mész mennyi benga van és elérsz e ahova menni akarsz.....vagy hol a fenében van benzinkút.ÉS mekkora időpazarlás meg benzin is :D,hogy állandóan a kútra futkozol:D

REMÉLEM MEGGYŐZLEK:d

2009. okt. 28. 21:38
 12/25 A kérdező kommentje:
Köszi anyaros vagy... már kezdek meggyőződni, de azért még győzködjetek..:-)
2009. okt. 28. 21:49
 13/25 anonim ***** válasza:

18:22 vagyok. Ha a városban maradok (vagy a vonzáskörzetében), akkor tudom, hogy hol van az összes benzinkút, tehát nem aggódok azon, hogy jajj mikor kell tankolni, a fedélzeti számítógép kiírja, hogy hány km-t tudok még menni, de a mutató állásából is tudom már kb.

Amúgy azért fogyaszt többet, mert nem ugyanannyi a súlya, a pl. 5 liter üzemanyag van a kocsiban, vagy ha 65.

1 liter víz kb 1 kiló, az üzemanyag ennél több. Itt most nem literes megtakarításról beszélek, hanem decikről, de alacsony fogyasztásnál ez akár 20 km-t is jelenthet.

2009. okt. 28. 22:10
 14/25 anonim ***** válasza:

"1 liter víz kb 1 kiló, az üzemanyag ennél több"

Nem igaz mert kevesebb. De vegyük 1 kilónak, ok. Szerinted az a 60 kiló mennyit jelent egy msáfél tonnás autóhoz képest? Elárulom neked: semennyit. Másrészt, mikor elindulsz a benzinkútról akkor fel kell gyorsítanod az autót, na ez viszont fogyaszt! Ha meg nem álltál volna meg akkor nem kéne újra gyorsítani. Ha már nagyon szőrszálhasogatni akarunk...

2009. okt. 28. 22:17
 15/25 anonim ***** válasza:

citroen xsara 1.6 benzin 2002

5000 ft ból - 310 km megyek!!!

2009. okt. 28. 23:36
 16/25 anonim ***** válasza:
Akár benzin akár diesel, könynebb minta víznél hiszen úszika vizen 1 liter uzemanyag sosem lesz 1 kg amúgy azért kajál a kocsi többet ha gyorsitasz mert első kerékhajtásod van és húzza magát, nem tudja ugy leadni a nyomatekot mint egy hatso kerek hajtasu!! Ebben rejlik a bmw-k ereje meg a régi skodáké is!
2009. okt. 28. 23:40
 17/25 anonim ***** válasza:

MEgmondom én hogy tankolj hogy jo legyen!!

Ha állandóan keveset tankolsz akkor eg yidő után leül a mérő a tankban és állandóan keveset fog jelezni meg akkor is ha van benne!! Tegyél kannába a következö tankolásnál, meg a tankba is

nullázd kia km-t aztán járd ki a benzint, látni fogod hogy x literböl hány km-t tudsz menni -.-

Innentől kezdve nagyjából tudni fogod hogy mennyit mehetsz amig ujra tanolnod nem kell!

2009. okt. 28. 23:44
 18/25 anonim ***** válasza:
42%
23:40: Ekkora hülyeséget rég hallottam. Ha megkérhetlek inkább ne dicsekedj a mély műszaki ismereteiddel. :)
2009. okt. 28. 23:46
 19/25 anonim ***** válasza:

ha tele tank, nehezebb a kocsi. (gyorsuláson is nemhiába indulnak kevés tankkal)

énis mindig 3 ezerért tankolok. namegát ha televan énis nyomom, mer áááh, sokvanmég benne. napersze..:D

2009. okt. 29. 00:49
 20/25 anonim ***** válasza:

Én csak városban használom a kocsit szinte napi szinten általában egy teletank 1,5-2 hónapig elég. Nekem viszonylag sokat fogyaszt, mert rövid távon használom.

Ezek a mai gyártású autók megőrzik az utolsó 10 "utat" a computerjük számolja ki és adagolja a benzint.

Többet eszik ha tele van?! Hol olvastad ezt????

2009. okt. 29. 06:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!