Milyen végzettség kell ahhoz hogy GLS, Spriner stb. futárszolgálatoknál el tudjak helyezkedni?
Tényleg, ez nem is rossz. Nálunk van family telephely, de ez eszembe se jutott :D
Nem akarok tiszteletlen lenni veled, de ha megkérdezhetem, hogy alakul a fizetés ? Munkaidő ?
De ha nem akarod elmondani nem muszáj :) Köszi
Én Németországban dolgozok a GLS -nél. A munkaidő reggel fél 6 -tól, amíg nem végzel, ez igazából rajtad áll, mennyire tudsz ráérezni. Itt - aki már profi! - 3 -nál később ritkán végez, persze függ attól is, milyen környéket kapsz. Éljenek a falvak! :D Megyek napi kb 600 km -t.
Felvételi követelmény egy B -s jogsi. Semmi egyéb nem kell hozzá, na jó, otthon lehet kérnek egy érettségit. Bármennyire úgy tűnik, ez egy lófasz meló, nagyon összetett, nagyon bele kell jönni! Sokmindenre kell figyelni, és mindemellett az utat is! :) (Legalábbis nem árt.)
Itt én szinte azonnal kaptam munkaruhát, bontatlant persze, céges telefont, illetve az autót, amivel dolgozok. Na persze nem privát használatra! De legalább a munkábamenet nem a te benzined fogy, illetve nem a te pénzed megy el bérletre. Mindemellett másképp nem is megy, mivel ott nem hagyhatod a kocsit.
Munkaidő egyébként Hétfőtől péntekig van, a hétvége, illetve az ünnepnapok szabadok. /A Hermesnél például nagyon nem így van, még mielőtt egyértelmű lenne./ Szóval mindezért itt én 1450 € -t kapok havonta nettó.
Remélem tudtam segíteni! :) Gondolom a magyarországi viszonyok se nagyon másabbak, a fizetést leszámítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!