Milyen végzettség kell ahhoz hogy GLS, Spriner stb. futárszolgálatoknál el tudjak helyezkedni?
Figyelt kérdés
Itt nem kamionra gondolok, hanem olyanra amit lehet B-s jogsival vezetni. És mennyi a fizetésük? Minden nap hazajárnak a sofőrök ?2013. aug. 16. 15:26
1/16 anonim válasza:
Gondolom egy érettségi elég. Nem hiszem hogy diploma, netán PhD fokozat kéne ahhoz, hogy kividd címekre a cuccokat.
2/16 A kérdező kommentje:
Értem. Én arra gondoltam, hogy valamit el kell végezni hogy vezethessen az autót. Mert a B-s jogsim megvan, de szerintem ez nem elég :)
2013. aug. 16. 15:36
4/16 anonim válasza:
Én majdnem Németországba mentem ki a GLS-hez futárkodni úgy, hogy lényegében csak egy érettségim van. Jogsin kívül más nem szükséges. A fizetés nem túl jó, a munkaidő viszont nagyon hosszú. Korán reggel kell kezdeni 4-5 óra körül és addig kell dolgozni, amíg ki nem viszed a csomagokat.
Mondjuk itthon nem tudom, hogy pontosan hogy megy, de kétlem hogy könnyebb lenne...
5/16 anonim válasza:
Ja bocs, akkor félreértettelek. De itt azt írják a többiek is hogy nem kell hozzá külön speciális tanfolyam.
6/16 A kérdező kommentje:
És tudtok pontos infót a fizetésről, munkaidőről és hogy minden nap hazajárhatnak, vagy hogy működik ?
2013. aug. 16. 17:37
7/16 anonim válasza:
Minden nap haza járhatnak. De nem is értem, hogy honnan jött neked az, hogy esetleg nem járhatnának...
8/16 A kérdező kommentje:
Hát úgy értettem, hogy mondjuk én 200km-re mondjuk a GLS telephelyről. Akkor hazavihetem az autót ?
2013. aug. 16. 18:05
9/16 anonim válasza:
Rokonom GLS-nél dolgozik.
Érettségije van, nem tudom milyen a jogsija. Hazajárhat, de tényleg elég sokat kell dolgoznia. Reggel 5-kori indul, és este átlagosan olyan 8 körül ér haza. A fizetéséről annyit tudok, hogy 120 és 150 között van.
10/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2013. aug. 31. 11:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!