Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy 1.5ös benzines japán...

Egy 1.5ös benzines japán autóba sok 187. 000kilóméter? 2000es évjáratú

Figyelt kérdés

2013. aug. 14. 14:04
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Autókereskedő vagyok - maradjunk ennyiben :D
2013. aug. 15. 22:20
 22/27 anonim ***** válasza:
dörzsölt autószerelő vagyok.. maradjunk ennyiben :) láttam már csodákat.
2013. aug. 15. 22:27
 23/27 anonim ***** válasza:
...és a legutolsó a sorban az autókereskedő akiben hisznek az emberek :D
2013. aug. 15. 22:33
 24/27 anonim ***** válasza:
Nagyon sok esetben joggal, de ne általánosíts már, köszönöm.
2013. aug. 15. 22:42
 25/27 anonim ***** válasza:

Én írtam, hogy állapot után veszünk kocsit. Nem azért, de egy autószerelőnek ezt tudnia kéne, hogy a km állás csak egy szám. Attól, hogy átléped a 300 ezret, még nem esik szét automatikusan a gép.

Ja, amúgy meg járműmérnök vagyok... maradjunk ennyiben. :)

2013. aug. 16. 08:23
 26/27 anonim ***** válasza:

Akkor te is tudod, hogy ha átlépi a 300ezret már akkor is közeledik a motor élettartamának a vége. Jobban mintha 150.000 mutat. Nem azt jelenti, hogy szétesik a motor, hanem azt, hogy a kopás mértéke nagyobbnak kell lennie. Namármost egy autóvásárló nem szedi szét a motort, a sebességváltót (nemhogy az automatát de még a manuálisat sem), hogy pontos képet kapjon az autó állapotáról. Megvannak azok a trükkök, amikkel élnek használtautó eladásakor a gátlástalanabb eladók, amikkel pillanatnyilag jobb képet mutat az autó. Tehát nem csak a km óra tekeréséből lehet letagadni éveket, de még az állapotából is. A sűrűbb váltóolaj lecserélése híg automata olajra... Voila..nincs kemény váltó mozog egy ujjal a kar. Megy pár ezer kilométert szerencsétlen vevő meg nem érti, hogy miért kell cserélni szinkrongyűrűt. Persze 150ezres autónál ki a fene nézi a váltó állapotát? Trükknek hála a 300ezres úgy működik,mintha most jött volna ki a gyárból.

...Azért én ha felfedezem hogy nem 150ezer van abban az autóban, hanem 300, akkor utánanézek a váltó állapotának is.

2013. aug. 16. 09:34
 27/27 anonim ***** válasza:
Inkább feltűnően kevés.
2013. szept. 26. 11:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!