Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy 1.5ös benzines japán...

Egy 1.5ös benzines japán autóba sok 187. 000kilóméter? 2000es évjáratú

Figyelt kérdés

2013. aug. 14. 14:04
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Pedig egyszerű, elmész a piacra. lehet, hogy 20 km-re van a faludtól. Én elmegyek teniszezni a szomszéd városba,megint 25 km. Elmegyek moziba... mehetek be Pestre az 35 km....

Mondjuk lakok a belvárosba, elmegyek ilyen helyekre (Lehel téri piac 3km, mozi 3 km, teniszpálya 5km

2013. aug. 14. 17:20
 12/27 anonim ***** válasza:

Az mondjuk más, ha egy kis faluban lakik valaki. Én már kezdem megszokni, hogy egy 200.000-es város is vidéknek számít. De a "vidékebb" vidék az tényleg más.

Szerencsés vagy hogy ha Budapesten a belvárosban laksz és minden, munkahely is 2-3 km-es távolságba van. De azért szerintem nem ez a jellemző. Mondjuk ilyen esetben szerintem felesleges is az autó.

Mondom, nekem a munkahely oda-vissza 30 km. Ha céges kocsival át kell menni Pestről Budára a cég másik telephelyére, csak egy út, de kapásból 60 km. Sok kollégám van akik a város határából járnak be. Csak agglomeráció, nem Kukutyinról van szó, de van aki napi 100 km-t is utazik. Tehát azért Budapesten is vannak távolságok.

Míg mondjuk egy vidéki városban, ahol van minden, a környéken csak kisebb települések, falvak vannak, ahova nincs miért elutazni, Budapest meg több száz kilóméterre: munkahely-gyerekér az oviba-bolt. Megvan napi 10-15 km-ből.

2013. aug. 14. 17:50
 13/27 anonim ***** válasza:
Miattatok tekerik az órát!
2013. aug. 14. 21:18
 14/27 anonim ***** válasza:
Miattam ugyan nem kell tekerni, hagyhatják úgy is ahogy van :P
2013. aug. 14. 21:34
 15/27 anonim ***** válasza:
Miattam is!
2013. aug. 14. 21:53
 16/27 anonim ***** válasza:

Pont annyi, nem csal az eladó. Ha ezen a traumán túlestél, nézd meg az állapotát.Jónak kell lenni, mert ha bevallja a megtett kilométert, akkor miért vágna át az állapotát tekintve?

Csak úgy mellesleg: új autóknál is érik meglepetések a kíváncsi vevőt(néha)ha kíváncsi.de az öregít.

2013. aug. 15. 05:15
 17/27 Ford Ferlin ***** válasza:

Nem sok egyáltalán.Egyébként állapotfüggő a dolog nem kilométerre kell figyelni Főként.Vettem mar E mercit 50 000km el úgy hogy 4 gazdája volt és egy okádék volt a kocsi ,és vettem mar 5ős BMW-t 200000km 1 gazdától ami olyan állapotban volt hogy lepattant az útról.

Egyébként nekünk is van egy n15 os almerank nagyon jó kis kocsi.2009 ben vettem 50000 mérföld volt benne mikor vettem java részt Londonban használtam melózni most 103000,van benne.ennyi idő alatt cseréltem egy féltengelyt rajta (saját hibámból)és egy hátsó dobot mert az lerohadt Norbikamrol. Ezen kívül csak olaj gumi meg benzin kellett neki.

Fogyasztása max télen varosban 9 liter autópályán 130-140es tempónál 7 liter de volt hogy autópályán 110al 6 liter.

Ha kérdésed lenne a típusról írj priv.ben

2013. aug. 15. 21:14
 18/27 anonim ***** válasza:
0%

Csak azt ne felejtsd el, hogy 300 ezer km után (amit lecsalnak 150 ezerre) rohamosan romlik az állapota ahogy megvetted. Persze megvételkor tipp-toppá tették, aztán mész vele 5000 kmt, oszt lesheted, addigra megint előjönnek a hibák. Amik mondjuk valós 150 ezer kilométernél nem jönnének elő.

Ez az "Állapotot kell nézni" megint az autóértékesítők dumája. Persze szedd szét az autót alkatrészeire és keresd a turpisságokat...

2013. aug. 15. 21:28
 19/27 anonim ***** válasza:
#18 - fogalmad nincs az autókról. Nem baj, csak kár baromságok kinyilatkoztatására pazarolni az energiádat.
2013. aug. 15. 22:01
 20/27 anonim ***** válasza:
Azt hiszem, még mindig több trükköt ismerek mint te, amivel át lehet vágni a vevőket. Szerintem maradjunk ennyiben.
2013. aug. 15. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!