Mi a véleményetek a Suzuki X90-ről?
Figyelt kérdés
Érdemes venni vagy nem? Sűrűn romlik vagy van vele sok probléma?2013. aug. 13. 13:30
1/6 anonim válasza:
Valójában ez egy Vitarából kialakított strandautó. A Vitara pedig, mint általában minden Suzuki, elég strapabíró.
2/6 anonim válasza:
Jópofa kis gép lehet, de szerintem gondold át praktikum és gazdaságosság szempontjából. Két üléses, kis csomagtartós, kabriós hátrányokkal, de kevés kabriós szabadságérzettel. Nem véletlenül lett kudarc ez a kocsi az eladásokat tekintve. Ezen kívül ha mondjuk összetöröd a lökhárítóját, nem fogsz kapni minden sarkon hozzá bontottat, mint egy Swifthez. Vagyis drágák lesznek hozzá az alkatrészek, mert japánban gyártották és mert ritka is. Ha mégis ez a szíved választottja, nézd meg, hogy mennyire van szétrohadva a kiszemelt példány. Aludj erre néhányat szerintem.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat. Hát igen, ezekre gondoltam én is, csak azért gondoltam erre az autóra, mert akarok venni cabriot, de a 4x4-et is akarok, mert most olyanom van és télen jól jön, és ez kettő egyben. De átgondolom azért,nemtudnál esetleg ilyesmi autot ajánlani ami jobb lenne?
2013. aug. 13. 21:36
4/6 anonim válasza:
Hát akkor már inkább egy ponyvatetős Vitarát vegyél. Nyáron használhatod cabrióként és a terepen is megállja a helyét. Nem utolsó sorban, alkatrész is van hozzá bőven.
Ilyenre gondolok:
5/6 anonim válasza:
6/6 anonim válasza:
A ponyvatetős Vitara tényleg jobb választás. Abból nagyobb a választék is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!