Melyik megbizható dízel motor?
Ha én is érdekellek, akkor olyan 160-170-nel rövid ideig. A jogsimat azért nem akarom kockára tenni. De az enyémnek olyan 185 körül van elvileg a vége. Még nem próbáltam ki.
Amúgy jól emlékszem hogy a macinak van az a kék Focusa?
nem, macinak egy új, asszem 2.2 dízel accordja van, ha jól emlékszek :)
talán ilyesmi [link]
de majd megmondja pontosan ő, ha ideér :)
Akkor bocs, valakivel összekevertelek...
Szép autó, csak nekem kicsit túl nagy. De Németbe járni kell is a kényelmes utazóautó.
Az enyémben ehhez képest nem hűthető a kartámasz, nincs benne memóriás ülés, napfénytető és tolatókamera, csak radar.
Ja meg fél literrel és jó pár lóerővel kisebb a motor.
A fényszóróról jut eszembe, az Accordban is aktív a kanyarkövetés? Tehát konkrétan a fényszóró fordul, nem az a ködlámpás parasztvakítás?
Ha igen, neked is csak akkor fordítja ha mozgásban van az autó, álló helyzetben nem?
Igen olyan az enyémben is a fényszóró vagyis kanyar követős.Sokan azt mondják hogy gyenge az a 150 lóerős motor, de szerintem 150 km/h max sebességhez bőven elég gyorsúlási versengést meg nem szoktam játszani szóval teljesen hidegen hagy hogy menyi másodperc alatt van 100-on.Mondjuk az enyém nem ful extrás változat szóval kevesebb kütyü van benne mint amit belinkeltek.
az enyém szerintem csak alap vagy közép felszereltségű ezek vannak benne
8 hangszóró – ABS (blokkolásgátló) – ASR (kipörgésgátló) – automatikusan sötétedő belső tükör – AUX csatlakozó – állítható kormány – bi-xenon fényszóró – bluetooth-os kihangosító – CD-s autórádió – centrálzár – digitális kétzónás klíma – dönthető utasülések – EBD/EBV (elektronikus fékerő-elosztó) – elektromos ablak elöl – elektromos ablak hátul – elektromos tükör – elektromosan behajtható külső tükrök – esőszenzor – ESP (menetstabilizátor) – fedélzeti komputer – fékasszisztens – fényszóró magasságállítás – fényszórómosó – függönylégzsák – fűthető tükör – fűthető ülés – hátsó fejtámlák – indításgátló (immobiliser) – ISOFIX rendszer – kanyarkövető fényszóró – ködlámpa – könnyűfém felni – középső kartámasz – manuális (6 fokozatú) sebességváltó – MP3 lejátszás – multifunkciós kormánykerék – oldallégzsák – pótkerék – riasztó – sebességfüggő szervókormány – színezett üveg – tempomat – tolatóradar – USB csatlakozó – utasoldali légzsák – ülésmagasság állítás – vezetőoldali légzsák – xenon fényszóró.
De nekem bőven elég :D Hűthető kesztyűtartó mint a linkelt acordban is van az minek :D
nekem nem nagy autó amíg magyarországon dolgoztam addig jóformán kisteherautókat és 9 fős kisbuszokat ,az erdőn néha zilt is vezettem szóval ez nekem kis autó azokhoz képest :D
Csak a működése érdekelne a kanyarkövetős fényszórónak: Álló helyzetben ha egy falra világítasz mondjuk és tekered a kormányt, akkor mit csinál? Akkor is látszik a falon, hogy fordítja a fénycsóvát?
Vagy kell a vezérlőjének egy sebesség jel is, és csak akkor hajlandó fordítani? Tehát álló helyzetben ilyenkor fix fényszóróként működik. Van ilyen megoldás is. Ezért kérdezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!