Melyik megbizható dízel motor?
Egy mai 1.6-os szívó benzinmotor is tud 115 lóerőt.
Dízelből nekem 1.7-es CDTI Opel (Isuzu) van. Közel jár a 190.000 km-hez de gondom még nem volt vele.
Nekem még a régebbi, 2005-ös van, ez 101 lóerőt tud. De az újabbak már 120-130 lóerőt is tudnak ugyan ekkora lökettérfogattal.
Ja, ez is turbós, közös nyomócsöves dízel.
Az 1.6-os szívó benzines azért benyel 7 litert.
Nekem a dízel vegyesben olyan 5,5-6 litert eszik.
Új autóról van szó?
Ott gyakorlatilag mindegy, mert az összes motor elég jó, meg nem is nagyon van még velül tapasztalat.
Ha pedig régebbi autó, akkor jó a VW 1.9 PD TDI-je (hiába szidják, nagyon jó motor.
De javaslom neked a benzinest inkább, nem mondok konkrét tipust, de valami 1.6-2.0-ás könnyű autót vegyél, szóval olyat, amit könnyedén repit egy ilyen motor, és akkor keveset fog enni, problémád sem lesz vele.
"013 évjáratból
Én a Toyota D-4D-re szavazok van velőlük 2.0 124 LE , 2.2 150 és 170 Le motorok
Vagy a Honda CRD motorokra Nekem honda Accordom van 2.2 CRD 150LE motorú acordom van eddig még nem volt semmi baja
De a régebbi Toyota motorokal sincs gond
Pl az elsó generációs Toyota Avensis D-4D motorjai is egészen jók,megbízhatók.
Itt egy első generációs Toyota Avensis
de kétségtelen hogy az öreg szívódízelek voltak a legjobbak de azokból talán nincs is 100 Lerő környéki sem.
hát nem kevés :)
elnézést, rosszul fogalmaztam meg a kérdésem.
Mennyivel mentél a leggyorsabban az autóddal? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!