Európában mért nincs rendszeresített rendőrautó?
Szóval úgy értem hogy Amerikában van több fajta rendőrautó.
Vagy is ami rendszeresített Chevrolet Caprice vagy a FordInterceptor.Tehát csak a rendőrségek számára készítenék,és ezeken is lenne elől ütköző rács,fedélzeti számítógép és minimum 200LE-s motor.
Sokkal hatásosabb lenne egy bevált tipusból választani egész európában.Civil autók meg szerintem mindig szarok rendőrautónak,ki sem lehet lökni velük semmit mert egyből össze törik mint a tudjuk mi.
Nem akarok itt veszekedni,de amerikában egy Chevrolet Caprice 25.000$,tehát ennyiért veszi a rendőrség a gyártotól a rendőrautókat.
Második,itt is vna autós üldözés,tavaly pl 2 db is volt és mind a kettő autópályán akkor szerintetek melyik biztonságosabb,kilöki a pic sába vagy majd ő baesetet okoz és abba belerohan 10 ártatlan autós?!
Másik meg azért kell sedán hogy elférjen hátúl a cuccos,pl golyóálló mellény akkor felszerelés mert pl a rendőrök panaszkodtak hogy a ford csomagtartója is kicsi mivel nem egy balesetre mennek ki helyszínelni.
Seádn azért is jó mert jobb az úttartása,nem hiába minden rendőrautó sedán csak nálunk nem.
Először is, Amerikában sokkal olcsóbbak az autók.
A másik dolog meg az, hogy nehogy azt hidd már, hogy az a Chevrolet Caprice nem tudom milyen stabil autó. Ha nem is erősebb, de sokkal stabilabb szerintem egy Opel, mint az.
És szerencsére nálunk nem kellenek ilyen hülye rendőrös üldözések, az csak sokkal több ember életét veszélyezteti, lásd Cobra 11.
Mondjad már, hány olyan eset volt, hogy valakit elkezdtek üldözni, és nem kapták el, mert meg tudott lépni? Ha van is, nagyon kevés ilyen eset van, és az egész nem ér annyit, hogy milliárdokat költsenek ilyen hülyeségekre. Hogy aztán az összes rendőr egész nap ralizgasson az erős autóval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!