Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyit érhet egy 11-12...

Mennyit érhet egy 11-12 éves,40. 000 km-es Toyota Yaris?

Figyelt kérdés
A családban van az autó, el lenne adva, és az árának a fele az enyém lenne. De milyen reális ára lehet? Én nem értek az autókhoz, így sajnos bárki mondhat bármit.. :( Annyit tudok csak, hogy keveset használt, nem dohányzó, garázsban tartott, műszakilag teljesen jó állapotban van. Egyszer volt beragadva az egyik ajtó, más hibája sosem volt, kivéve mostanában: kanyarodás közben nyikorgásszerű hangot lehet hallani. Tehát: nem én fogom árulni, viszont az árat együtt lőnénk be!
2013. aug. 10. 10:16
 1/6 anonim ***** válasza:

nyikorgó hang a futóműből jön(gondolom ezt tudtad te is) gömbcsukló,gömbfej vmi az csere..

kevés a km az autó öregecske 800-1milla mondjuk

2013. aug. 10. 10:26
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Azért is fontos az ár belövése, mert lehet, hogy a rokon szeretné megtartani magának, így mégsem kerülne eladásra, viszont az ár fele engem illetne...Nem tudtam, hogy ez a hiba, nekem még nincs jogsim, csak tervben :)
2013. aug. 10. 10:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Normális áron adjátok el, hiszen ez egy szimpla öreg tömegautó. A kutya se hiszi el, hogy abban csak 40 000 km van. (Én is nehezen)
2013. aug. 10. 10:59
 4/6 A kérdező kommentje:
Tényleg ennyi van benne. A családban csak apukámnak volt jogsija, ő csak pár évig vezethette,mert sajnos már régen meghalt, azóta meg csak 1 valakinek van jogsija a szűk családban, aki havonta 1x jön haza pár napra, így csak ő vezeti. Nekem meg mondom, hogy még nincs jogsim. De ez itt nem is a reklám helye, akár elhiszi valaki, akár nem, mert lehet, hogy mégis családban marad a kisautó (a megkíméltsége és megbízhatósága miatt). Csak nekem nem mindegy, hogy 400- vagy 500 ezret kapok érte...
2013. aug. 10. 11:54
 5/6 A kérdező kommentje:
Na, mármint havi pár napot "van vezetve" az autó, évek óta.
2013. aug. 10. 11:56
 6/6 anonim ***** válasza:

Hát szerintem 1 milliót nem hiszem hogy kaptok érte. Még is csak egy öregecske kisautóról van szó, gondolom nem is prémium felszereltséggel.

Egyébként a hasznaltauto.hu-n keress hasonló paraméterű járgányokat és nézd meg azokat mennyiért hirdetik! És akkor már be tudod lőni az árat.

Amúgy nekünk is van egy öreg autónk. Szintén örökség. 35 éves Lada, 68000 km-rel. Új korától a családban van, szóval tuti ennyit futott. Sajnos munka miatt én sem otthon lakok, ahol az autó van, így csak néha tudom kivinni pár kilóméterre mikor hétvégén vagy ünnepekkor otthon vagyok. Azért már nem szívesen autópályáznék vele, főleg külföldön. De nem is arra való.

2013. aug. 10. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!