Toyota Yaris 1.4 D4D (a 75 lóerős), vagy Peugeot 206 HDI?
Használói tapasztalatok érdekelnének.
Sokat olvastam a neten is (népítélet),a Yarist nagyon dicsérik,jó a futóműve,jó ez a diesel motor is(ez már bosch rendszerű,megbízhatóbb,felújítható).
206 ról írnak jókat rosszakat is,nekem ígazából az autó formája tetszik nagyon. :)
Mindkét autóval kapcsolatos tapasztalatok érdekelnek,pl télen milyen hamar fűt,nyáron légkondi mennyire hatékony,milyen a kilátás/vezethetősége az autónak?
Yaris-nál mit változtattak a motoron kívül a 90 lóerősön?
Köszönöm!
a TOYOTA azért rossz mert unsalmas!
Uncsi, hogy mindig minden jó rajta. Soha sem romlik el benne semmi. Nem kell szervizelni (a kötelező szervizen kívűl persze) és ezáltal nincs jó autószerelőd viszonyod. Mindig beindul, elvisz bárhová, nem térdel le benne soha semmi.
de bezzeg a Pezsó! Háhá! az egy igazi kaland! bármikor bármi tönkre mehet benne. És az elektromosság... gyönyörű... főleg egy használt pezsó... olajgombóc van a motorfedél alatt és ez még semmi! A futóműve egy katasztrófa. akadós váltó, lemerülő akksik, igazából szavakba sem tudom önteni, hogy mennyire ég és föld a kettő
Toyota!
Köszönöm szépen mindenkinek a véleményeket! :)
Én is a Toyota felé hajlok,ha ilyen jó vélemények alakultak ki róla,biztos jó kis autó lehet :)
Még pár dolgot elfelejtettem,azt szeretném még kérdezni hogy vásárlásnál mire kell figyelni,típushibája van e az autónak?
Alvázvédelme milyen az autónak?
Köszi még egyszer :)
Ki van spórolva belőle a hőfok mérő óra. Ha hideg a motor kék lámpa világít, ha elalszik (elvileg) üzem meleg, ha pirosan akkor felforrt.
Na most simán elalszik hibás termosztát mellett is. Azt mindenképp érdemes megnézni a vásárlás után. Én úgy vettem észre, hogy látszólag minden rendben volt, mégsem fűtött az autó.
Köszi!
Sajnos,pedig egy hőfok mérő még igazán elfért volna ott valahol...
És termosztát csere után már jó lett a fűtés?
Népítéleten írta valaki hogy kb 4 perc alatt bemelegszik télen,az sem utolsó szempont :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!