Toyota Yaris 1.4 D4D (a 75 lóerős), vagy Peugeot 206 HDI?
Használói tapasztalatok érdekelnének.
Sokat olvastam a neten is (népítélet),a Yarist nagyon dicsérik,jó a futóműve,jó ez a diesel motor is(ez már bosch rendszerű,megbízhatóbb,felújítható).
206 ról írnak jókat rosszakat is,nekem ígazából az autó formája tetszik nagyon. :)
Mindkét autóval kapcsolatos tapasztalatok érdekelnek,pl télen milyen hamar fűt,nyáron légkondi mennyire hatékony,milyen a kilátás/vezethetősége az autónak?
Yaris-nál mit változtattak a motoron kívül a 90 lóerősön?
Köszönöm!
Az LPG-vel még+1 liter,de mellette megbízhatóbb egy benzines motor mint egy diesel :)
Tiéd az autó amúgy?
Értem,köszi a linket :)
Diesel-nél nagyobb igénybevételnek vannak kitéve az alkatrészek,de főleg a befecskendező rendszer elemei,a nagy befecskendezési nyomás miatt,meg hát ott van a turbó is,meg a hengerfejtömítés szokott átégni,meg ha van kettőstömegű lendkerék,pdf szűrő,és ezek nem olcsó alkatrészek :)
Benzinesnél kicsi a befecskendezési nyomás,nincs turbó,kevesebb meghibásodási lehetősség.
Előbb utóbb minden dieselt javítani kell(semmi sem tart öröké),de mellette szól hogy jó konstrukció,ha egyszer felújítom sokáig szolgál majd :)
Még egyszer köszi hogy utánanéztél ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!