Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen motorod van?

Milyen motorod van?

Figyelt kérdés

Mikori évjárat? Miért pont ilyet vettél?

Mennyit motorozol? Milyen motort szeretnél ezután?

2013. aug. 9. 20:33
 1/8 schocko ***** válasza:

Honda CB-750 f

Honda dio

Piaggio Typhon

Puch

Tomos 14m

2013. aug. 9. 20:38
 2/8 anonim ***** válasza:

Pannonia (több darab). Azért, mert ez tetszett.

7-8 ezer km/év. Honda CB sorozat, vagy régi vagy a legújabb 1100-as.

2013. aug. 9. 20:51
 3/8 anonim ***** válasza:

Honda cbr 1000rr 2007-es évjáratú igaz használtan vettem első tulajtól, kis korom óta mindig is gyorsaságira vágytam, nálam a motorozás onnantól kezdődik amennyit tudok tankolni, szerencsére eddig nem kellett 1hétnél többet kihagynom a szezon 6hónapja alatt, ha nincs pénzem nem ülök rá, ha kivannak fizetve a számlák, és jól jövök ki anyagilag a következő fizetésig, akkor van olyan hogy reggel 10kor elindulok itthonról, és csak enni jövök haza délután, utána vissza ki megint

Ha minden jól megy még 2-3 évig keményen kell félretennem, hogy vegyek egy bmw s1000rr-t, persze a hondát el kell adnom először hogy kiegészítsem majd az összeget

27/F

2013. aug. 9. 20:52
 4/8 anonim ***** válasza:
Yamaha R1 2012-es, évi átlag 30e km-t. Gyakorlatilag csak ezzel közlekedek. ( bár van autóm is, csak motorozni jobban szeretek ) A következő is R1-es lesz.
2013. aug. 9. 21:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Ja a miért kimaradt. Hát mert az előző 3 is R1-es volt, azt megelőzően meg egy R6-os. Asszem ezt nevezik márkahűségnek:) 33/F
2013. aug. 9. 21:47
 6/8 anonim ***** válasza:

Volt:

-Yamaha TDR 125 (1992)

-Suzuki Bandit 250 (1992)

Volt és van:

-Simson S51 (1984-es. Jelenleg őt használom, lassan 1 éve mióta nincs meg a Bandit)

-Komar MR 2352 (1978-ból, nagyfateré volt most nálunk pihen. Pár hónaponta elővesszük, megjáratjuk és visszatakarjuk. Durván 6 ezer km van benne. )

Amit szeretnék:

- Suzuki Sv 650 N

2013. aug. 9. 22:12
 7/8 anonim ***** válasza:

Hyosung GV250 Aquila alias Kissas :) Az én példányom neve Ciliegia, 2005-ös.

Azért ezt vettem, mert 163 centis kezdőként alacsony és könnyű motorra vágytam, ami azért megbízható és van belőle pár kis hazánkban :) Jól választottam, de azért egyszer szeretnék egy erősebb, kevésbé csillogó és endurósabb motort ;) Ha majd a kicsikében lesz vagy százsokezer km. Nem megyek annyit, mint szeretnék, csak évi tizenpár ezer km-t maximum, de azért az se rossz ;) Most másra kell a pénz és idő, vettünk egy házat, amit NAGYON át kell építeni... Az nem volt kérdés, de élvezetmotorozásra használom, túrázásra, egyelőre csak a környező országokba jutottam el vele, de majd jön Szicília, Barcelona, Isztambul, Görögország, Albánia... Tervekben nincs hiány.

2013. aug. 9. 22:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Simson S51B, elso motorom, azert vettem mert barataimnak is simson van es igy konnyebb megoldani ha szerelni kell rajta vmit + nem akartam robogot mert utalom, es mas valasztasom nagyon nem volt. Nemtom mikori evjarat de sztem vmikor a 70es evekben gyarthattak. Nagyon szeretem, jol megy siman megyek vele 60-70et sot tobbet is fogok am majd ki lesz furatva 60ra meg picit megtuningolva itt ott megfurva. Naponta hasznalom, foleg majd am kezdodik a suli. Milyen motort ezutan? Hat jovore MZ-t aztan nem tudom A2nel mit, de a vegso cel egy harley street bob lenne:$$$
2013. aug. 10. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!