Milyen motorod van és milyenek voltak?
Figyelt kérdés
Én most fogom megvenni ma életem első motorját egy simsont. Aztán nyáron csinálom a jogsit is rá. Te mivel kezdted és most milyen van?2013. ápr. 29. 05:29
2/9 anonim válasza:
11 évesen tanultam 350-es Jawan, de az nem volt az enyém. Az első "saját" motorom egy Simson Star volt. Igazából apámé volt, csak én felújítottam magamnak, ilyenek. Aztán elkezdte ő is használni, ezt megelégeltem, vettem egy S51-et. Ezt használtam 1 évig, aztán tavaly márciusban vettem egy 125-ös ETZ-t, ezt októberig használtam, akkor lett meg a korlátozott jogsim, és mentem a szeptemberben vásárolt Honda VT250-es motorommal. Ezt most akarom eladni, mert kinéztem egy ZXR 400-ast.
3/9 anonim válasza:
Tizen 1-2 évesen hajtottam apám és anyám Schwalbe-jait, aztán kaptam egyet kosárban, amit nekem kellett összeraknom. Később "örököltem" nagyapám Komar-ját. Aztán S50-nel jártam, majd MZ TS250-1 volt, Utána a Centrum áruházban vett ETZ 250-est hajtottam, amit később elcseréltem egy ETZ 150-re.
Kb. 25 éve nincs motorom, de majd kapuzárásra veszek egy choppert...
:D
4/9 anonim válasza:
13 évesen s51 endúróm volt ,az akkori álmom teljesült vele ,imádtam ,ez sokáig megvolt.
Sokkal később kawa zxr750,amit rommá törtem saját magammal együtt , utána pár év kihagyás ,majd cagiva sxt350 , két év múlva suzuki drz400e , utána 50-es robogók , tavaly pedig vettem egy kymco bw250-es robogót,azóta az van
5/9 anonim válasza:
Simson S50, Komár, Berva, Jawa (bár ezzel a hárommal nem közlekedtem igazából, csak dísznek voltak), Simson S51. Amik most is megvannak: Pannonia T5H, Pannonia T1, még egy Pannonia T1 és MZ ETS 250 (nem elírás, ETS).
6/9 anonim válasza:
Van egy Verhovinám, egy S51 endurom és egy s51 blokkos Schwalbem.
8/9 anonim válasza:
Simson s51 van most, de nyáron veszek egy 638-as Jawa-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!