Suzuki Swiftnek mennyi a végsebessége?
Figyelt kérdés
Nem rég egy gyorsforgalmi úton mentem vele 100-al, de ott már nagyon rázott és már feljebb biztos nem ment vna, 80 felett már nagyon lassan megy fel a mutató. Arra lennék kíváncsi, hogy a régi típusú Suzukik mennyit bírnak másoknál2013. aug. 6. 10:56
21/22 anonim válasza:
1000 es Switem 140-150 et megy. 1 esben 40 ig, kettesben 80 ig, 3 asban 110 ig , 4 esben 140 ig birja. Tehát valamit nem jol csinálsz, és ez csak az 1000 es volt.
22/22 anonim válasza:
olvastam, hogy túl alacsony :D ezen jót nevettem, szinte a legtöbb autónál magasabb, mindenhol ellehet vele menni, földes úton is, mivel pont, hogy magas, nem véletlen ültetik le halomszámra. Bár ha megvan rogyva az egész akkor lehet, hogy túl alacsony neked báttya. És az előtt olyat olvastam, hogy a kuplung majdnem megadta magát 10x rajt után gyorsulásba a 15 ös kerekeket alig forgatta el.. hát mivel nem is az való rá hanem 155/70r13 minnél kisseb a kerék átmérője annál jobban gyorsul, de a végsebessége is csökken. Szélességben ha a gumi széles az is visszafogja. tehát én egy valóban könnyüfém felnit vennék rá ami 13 colos és 155/65r13 gumit. Picit ráültetni( igy a légellenálása és a stabilitása is jobb lesz) és már mehet a csapatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!