Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki Swiftnek mennyi a...

Suzuki Swiftnek mennyi a végsebessége?

Figyelt kérdés
Nem rég egy gyorsforgalmi úton mentem vele 100-al, de ott már nagyon rázott és már feljebb biztos nem ment vna, 80 felett már nagyon lassan megy fel a mutató. Arra lennék kíváncsi, hogy a régi típusú Suzukik mennyit bírnak másoknál

2013. aug. 6. 10:56
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

34%

Örülj neki, ezzel a régi Swifttel meg pont az a probléma, hogy túl alacsony, ha már az út egy picit lejt akkor már koppan az alja meg itt ráadásul olyan kivételes helyzet van, hogy a városba komppal lehet átmenni és ha alacsony a Tisza akkor koppan a vonóhorog.

2013. aug. 6. 11:56
 12/22 anonim ***** válasza:

vidd el az első gumishoz, és kérj centírozást...mond, hogy baromira ráz...

nem a nagy sebesség, hanem a kerékhiba az életveszély..

2013. aug. 6. 12:46
 13/22 anonim ***** válasza:

Nekem 1.3 8V van.

1-50km/h

2-90km/h

3-150km/h

4-A gyári adatot tartja (persze gps-szerint) tehát 165km/h.

5-Visszaesik a sebesség 150km/h-ra. Most egy pár km/h eltérés lehet váltástól és terepviszonyoktól függően, de nekem ennyi jött ki.

Amúgy meg 80-tól jó hogy gyatrán húz a motor, ha kihagyod a 4-et.

2013. aug. 6. 14:05
 14/22 anonim ***** válasza:
Apám egyliterese 145-öt ment óra szerint, anyám 1.3 sportja, illetve az én 2005-ös egyhármam 180-ig birja, megint csak óra szerint. Suzuki familia:-)
2013. aug. 6. 20:50
 15/22 anonim ***** válasza:
mért hagyod ki a 4-et,kérdező? Észlény!Szerinted hülyeségnek találtál ki.4-be nagyobbat húz 90-ről mint 5-be!
2013. aug. 6. 22:21
 16/22 anonim ***** válasza:

,,A Suzuki 1-be megy 30-ig, 2-be 60-ig, 3-ba 90-ig ''

Na akkor itt sem stimmel valami. Most vagy nem húzatod ki rendesen, vagy ha igen, de nem megy 2-ben csak 60-at, akkor a motorral is valami baj van, nem bir kipörögni, nincs benne erő ezek szerint. Szóval nézesd át rendesen azt az autót.

2013. aug. 7. 09:01
 17/22 A kérdező kommentje:
60-ban már nagyon pörög és a tanuló kocsi amin tanultam (Toyota Yaris) az még ennyit se bírt. 40-nél már váltani kellett 3-ba, 60-nál már 4-be az oktató szerint még is bír vagy 200-t. Akkor gondolom egy régi alacsony kategóriájú Suzuki jóval kevesebbet bír. Elhiszem, hogy egy BMW 2-be elmegy 100-al is, de azért egy 100 ezres kocsitól ne várjunk ennyit. Igaz kezdő jogsis vagyok és nem nagyon értek ezekhez, de azért ennyit csak tudok, hogy a Suzuki az nem egy nagy erőgép.
2013. aug. 7. 09:41
 18/22 anonim ***** válasza:

Nézd, mi leírunk tényeket és tapasztalatokat amire te azzal válaszolsz, hogy " gondolom ".

Leírtuk többen, köztük én is a #10-ben, hogy a régi Swiftek simán mennek 90-100-as másodikban. Amit én hoztam példának az egy 1990-es 1.3-as 8 szelepes 68 lovas Swift.

Az hogy a yaris még ennyit sem ment az nem azért volt, mert nem bírt ennyit, hanem azért mert az oktatók így spórolnak, 40-nél már rakd fel 9.-be, hogy még véletlenül se fogyasszon az autó többet, mint 6 liter.

Az meg, hogy egy BMW kategóriájú autó megy csak 100-at másodikban az is nettó hülyeség. Az én autóm 1-esben megy majdnem 100-at :D Ez csak a motortól és a váltó áttételezésétől függ, és akár egy 100 000-res autó is piríthat ennyivel másodikban.

Ahelyett, hogy gondolkodsz inkább videózz:

Swift sedan 1.3 8v 2.-ban ~100km/h:

http://www.youtube.com/watch?v=XbywUDqwDRY

Swift 1.3 2.ban ~105km/h:

http://www.youtube.com/watch?v=etDxH7l2tAc

A 2000-res évek után már változtattak a váltón, azok már nem mennek másodikban ~90km/h fölé.

2013. aug. 7. 10:35
 19/22 anonim ***** válasza:

Kérdező.

Az egy dolog, hogy te úgy hallod, hogy nagyon pörög a motor, de attól még ki lehet húzatni tiltásig (padlógázt nyomol, és megvárod, ameddig a fordulatszámmérő már nem bir feljebb kúszni ez kb 6500-as fordulatnál van), vagy ha nincs fordulatszámmérő, akkor addig padlózod, ameddig nem megy tovább a km óra. És akkor látod meg a valós adatot.

2013. aug. 7. 12:44
 20/22 anonim ***** válasza:

"60-ban már nagyon pörög és a tanuló kocsi amin tanultam (Toyota Yaris) az még ennyit se bírt. 40-nél már váltani kellett 3-ba, 60-nál már 4-be az oktató szerint még is bír vagy 200-t. Akkor gondolom egy régi alacsony kategóriájú Suzuki jóval kevesebbet bír. Elhiszem, hogy egy BMW 2-be elmegy 100-al is, de azért egy 100 ezres kocsitól ne várjunk ennyit. Igaz kezdő jogsis vagyok és nem nagyon értek ezekhez, de azért ennyit csak tudok, hogy a Suzuki az nem egy nagy erőgép."

mi ez a hülyeség? :D Az hogy normálisan használva hol érdemes elváltani a fokozatokat az nem azt jelenti hogy annyit megy...

a régi 1.3-aqs 8 szelepes swift 2-esbe 105-nél szabályoz, 4-esben éri el a 165-ös végsebességet, te valamit nagyon elnézel, ha a leggyengébb 50 lóerős 1.0-ás 3 hengeres swifted van, az is megy 145-öt, de ha nagyon szar is ki kell vigye a 130-at, kivéve ha valami nem szuperál benne... a végsebesség nem ugyanaz, mint amit az oktató által tanított normális használat...

2014. júl. 8. 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!