Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy kerülhet egy régi ezer...

Hogy kerülhet egy régi ezer éves BMWnek a lőkhárító, meg féklámpa javítatása fél milló ft ba?

Figyelt kérdés

Haverom csinálta a kárt. Annyira béna volt, hogy átrohant előtte egy macska, elhúzta a kormányt, és az út szélén álló bmwnek a hátulját meghúzta.

Annyi lett a kár, hogy lökhárító leszakadt féklámpa oldalról meg karcolva, meg az a rész ami a hátsó ajtó után van, végig karcolta.

És azt mondta a biztosító kiküldte, hogy 500e forint.

De nem vágom.

Mutatta nekem a képet, az a bmw amit a cigók vesznek, meg a fiatal tökös gyerekek.

Az a tök régi, nem tudom a számát, de mondta haver utána nézett, és van használtan 1 millió a neten az egész kocsi 500 ezerért, nem 3 sérült rész.

Ezek csaltak a biztosítóval?

Vagy a féklámpát, a lökhárító, meg az a házsó elemrész mellé meg egy motorfelújítást is beírattak, meg 1 kis tuningot vagy mi?

Vagy németországból rendeltek hozzá vadi új elemeket a legdrágább helyről?

2013. aug. 4. 19:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
34%

"szántóvető válasza:

átrohant előtte egy macska.

ha a BMV helyén egy anyuka tolja a babakocsit akkor elütötte volna."

A felhasználóneved elég jól eltaláltad. Pont oda való vagy amit a neved is tükröz.

És akkor mi lett volna, ha a babakocsival szaladnak át előtte te nagyokos traktor és páv3 tulajdonos?

2013. aug. 4. 22:44
 12/13 anonim válasza:
53%

jaaaajj

régi kocsikat mint pl ezt a BMW típust amit linkeltél vagy lenne hasonló Audi vagy Merci vagy ilyesmi, történik vele valami mit tudom én 100 ezres kár (főleg ha olyan a tulaj )

még plusz megszokták törni, és így többet kapnak érte mivel nagyobb márkáról van szó

ha most ez történt volna egy opel kadettel lenne a kár 15-20 ezer megtöröd lesz max 50 hatvan ezer több nem mert nem ér többet az autó valós értéke sem.

de ezeknél a márkáknál jól fellehet húzni az árat ha egy "kicsit" (megrugdossuk meg karcoljuk stb)

ha csak már egy elemet, megkarcolsz legyen egy ajtó na akkor azt újra kell fényezni legyen az csak 50-70 köről.....

és így szépen fel lehet tornázni

ja meg az sem mindegy hogy ki méri fel a kárt

lehet ám itt trükközni rendesen...

2013. aug. 6. 15:39
 13/13 anonim ***** válasza:

Elég könnyen összejön az az 500e.

Egy bal hátsó sárvédő 103ezer, hátfal 75 (bár ez nem biztos, hogy sérült). Egy bontott lámpa 5-10e, lökhárító 10. Ha M-es lökhárítója volt, csak a külső héj 190e, alá a merevítő még 40. Nincs még fényezve, nem sérült a futómű. Lehet számolni :)

Abba bele se merek gondolni, mi lett volna, ha M3-ról van szó...

2013. aug. 9. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!