Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van egy simson s51c motorom...

Van egy simson s51c motorom azt fellehet fúrni 70ccm vagy 80ccm-re?

Figyelt kérdés

És ha igen akkor menniybe fáj?

jah és a rendőrbácsik mit szólnak hozzá?

milyen jogsival lehte menni vele?

2013. aug. 2. 15:39
 1/5 B0BAF3TT válasza:

Az utolsó méret amit az S51-es hengeren tudsz fúrni az a 70ccm most pontosan nem tudom mennyi de ha 80-ast akarsz akkor Honda MTX hengerét szokták a tuningbetyárok rárakni a kis Simson-ra de egyébként a Rendőr nem fogja a hangjából észre venni hogy 70ccm-is..

Sima M-kategóriással is vezetheted.

Persze ha nem mondod a rendőrnek hogy 70-es.

Vannak a boltokban is különböző 70ccm-is szettek Simson-hoz..

De ha elviszed megfúratni akkor kb ugyanazt éred el..

De ha 70ccm-is lesz a hengered kelleni fog erősebb főtengely (erősített 70-es főtengely),erősebb kuplung ,és lamellák ,és nagyobb torokátmérőjű karburátor kb 19 - 20 mm-es mert a gyári 16mm-es.

Remélem segítettem.

2013. aug. 2. 15:54
 2/5 anonim ***** válasza:
A gyari perselyt nem tudod felfűrni 70 re kell venni hengerfejet hengert karbit nem muszalj fotengelyt kuplungot 50 bol kijon
2013. aug. 3. 10:16
 3/5 A kérdező kommentje:
Oké Köszi
2013. aug. 4. 23:26
 4/5 anonim ***** válasza:
S51 henger utolsó túlmérete 42mm ez épp 60ccm, a 70-es (45mm) 80-as (48mm) vagy nagyobb 90-es 105-ös hengerekhez új persely és gépmunkák kellenek, valamint a blokkot is fel kell marni (tehát blokkbontás is szükséges).
2013. aug. 5. 17:36
 5/5 A kérdező kommentje:

Ezt nem is tudtam

köszi

2013. aug. 7. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!