Mit tud az a Golf? Miért kell minden fiatalnak az?
Haverjaim között akiknek megvan a jogsi, mindegyik, "jajj, nekem 4 es golfom lesz!" Ls nem egytől hallom ezt, ismerősök között is.
ilyen kezdő jogsisok mond: "jaj, golf, de fasza autó!"
Mindegyik egy használt golfot akar!
Mit tud az a kocsi?
Nem tudom mit tud, de bármelyik olasz, japán autót többre tartom nála.
Ez egy alsó kategóriás, unalmas A-ból, B-be, proli népautó, semmi több. Ha megnézed, a lakótelepi szoba-konyhás emberek járnak ilyennel. Természetes "feltuningolva" mintha cirkuszba készülne vele.
Egy komoly lakóparkban, családi házas övezetben nem látsz ilyen kocsit.
"Egy komoly lakóparkban, családi házas övezetben nem látsz ilyen kocsit."
Vajon miért? Akinek van pénze 150 milliós házra, az a hetes Golfot fogja megvenni, hiába tetszik neki a négyes. Miért? Mert lenézik egy olyan burzsuj környéken.
Nem szép dolog semmibe venni azt, ami másnak esetleg az álma, mert neki tetszik. Tudod egy dolog nem csak akkor lehet egy ember leginkább kívánt dolga, ha az a legújabb, legmodernebb vacak. Ahhoz neked ne legyen pofád, hogy ezt nem tartod tiszteletben. Nekem is tetszik a Golf, bár nem a No1. Mindenesetre egyáltalán nem szégyenkeznék vele, sőt, még a pofádba is röhögnék vele. Gondolom te is csak a tipikus fotelfizikus vagy.
(Ebből szűrtem le:
"Nem tudom mit tud, de bármelyik olasz, japán autót többre tartom nála."
"Ha megnézed, a lakótelepi szoba-konyhás emberek járnak ilyennel."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!