Milyen autót érdemes venni 150-200 ezer forintért?
Figyelt kérdés
Fiatal kezdő vezető vagyok és szeretnék venni egy autót 150-200 ezer forintért maximum. Kis autót szeretnék, ami keveset fogyaszt, nem annyira erős, és nincs olyan sok baj vele.
ilyen árba 20 éves autókat találtam. ezeket gondoltam jóknak. Renault clio, Ford Fiesta, Fiat UNO. Mi a véleményeket ezekről az autókról? Melyik típus jobb közülük, vagy esetleg más típust tudtok ilyen árba ami jó?
és Friss Műszaki vizsgásat érdemes megvenni? mert ha átment a vizsgán akkor gondolom az autó rendbe van és egy ideig nem lesz gond vele. ( De lehet hogy csak rosszul gondolom.:D)
2013. aug. 1. 12:43
11/12 A kérdező kommentje:
faluba és kisvárosba is használnám egyaránt. akkor érdemesebb még gyűjtenem rá szerintetek.:D köszönöm a válaszokat
2013. aug. 1. 19:53
12/12 anonim válasza:
Szia!
Akkor Te végül úgy döntöttél gyűjtesz még? Mert kb ugyan ezt a kérdést ma Én is kiírhattam volna,pont erre vagyok kíváncsi,szóval Én is köszönöm szépen az ötleteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!