Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót érdemes 200 ezer...

Milyen autót érdemes 200 ezer forintért venni?

Figyelt kérdés

Nem az a kérdés,hogy gyűjtsek e hozzá vagy sem, és azt is sejtem,hogy nem valami 2013-as modellt kapok majd ennyi pénzért, így csak azok válaszoljanak akik ezt megértik.Köszönöm!

Sajnos csak ennyim van és sürgősen kell egy autó hosszú távra, tehát tisztában vagyok vele,hogy hibátlan gépet,ennyiért nem fogok kapni, de keresem azt az autót vagy típust amelyre kevesebbet kell majd rákölteni a későbbiekben.

A Suzuki Swift nem szimpatikus, és sajnos a kis Clio meg B Corsa sem felel meg,inkább valami szedán vagy kombi lenne megfelelő.

(Persze a felsoroltakat nem zárom ki)

Ki milyen autót javasolna?Esetleg linkelhettek is ha valakinek van rá ideje/türelme.

Köszönöm!

2013. máj. 23. 16:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Az átírás is benne van a 200e-ben? Talán egy nem füstölős és nem reménytelenül szétrohadt civicet kapsz ennyiért. A bontott alkatrész olcsó hozzá, de ilyen árban max 2-3 évre tervezz az autóval.
2013. máj. 23. 17:04
 2/12 anonim ***** válasza:
Pedig a legolcsóbban a kisautókkal jössz ki, főleg, ha van egy kis autószerelői vénád. Szükség lesz rá, ha ennyi pénzért veszel autót.
2013. máj. 23. 17:06
 3/12 anonim ***** válasza:
Ennyiért szerintem 2105 vagy 2107 Ladát néznék. Ha normális állapotban van megbízható, strapabíró szerkezetek. Ha valami mégis elromlana bármelyik vegyesboltban üveggolyóért kapsz hozzá alkatrészt. hátrány, hogy sokat fogyasztanak.
2013. máj. 23. 17:10
 4/12 Vizéli László ***** válasza:
65%

[link]

[link]

[link]

Azt hogy mennyire megbízhatók azt nem tudom. Opelből egész sok van.

2013. máj. 23. 17:11
 5/12 anonim ***** válasza:
65%

Normál állapotú Ladát kapsz ennyiért, de az fogyaszt vagy 10 litert is, ha nem többet. Én is az Opelt ajánlanám. Az f astrákról nem tudok mondani személyes véleményt, de az is jó választás lehet (ebből van kombi és sedán is).

Viszont én az A Vectracat is ajánlanám, mert a rozsdásodáson kívül nekem semmi hiba nem fordult el vele. emellett tágas, kényelmes, nem fogyasztanak sokat.

DE az is igaz, amit előttem már írtak, hogy ennyi pénzből nem fogsz 10 évre autót venni.

[link]

[link]

[link]

a karosszéria rohadásaira kell figyelned. leginkább hátsó sárvédőívek és a küszöböket is nézd meg alulról.

2013. máj. 23. 17:33
 6/12 anonim ***** válasza:
Opel Kadett E, Daewoo Racer
2013. máj. 23. 18:00
 7/12 anonim ***** válasza:

Ennyi pénzért jó Ladát kaphatsz.

[link]

Nem a legjobb hisz Citroen ,de talán elmegy pályán 6-6,5-tel.

[link]

2013. máj. 23. 18:39
 8/12 anonim ***** válasza:

Én a Vw Polo 2-t ajánlom:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Én már 4 éve hajtok egy ezres Coupe-t, azóta csak tankolom (5,5l-es vegyes fogyasztást mértem rajta), semmi gondja. Előnye hogy nincs benne semmi extra, ergo könnyen szerelhető, ha valami adódik, alkatrész bontókban is bőven van hozzá, és olcsó is.

Ha ki tudsz belőle fogni egy 1.3-as, vagy 1.4-es dízelt, az még jobb, az csak 4.2-4.5l között eszik.

2013. máj. 23. 19:34
 9/12 anonim ***** válasza:
47%

Lada 21011, 013, 02, 04, 05, 061, 07 normális beállításokkal 10 literből kijössz :)

Wartburg kombi

Merci 123

2013. máj. 23. 20:03
 10/12 anonim ***** válasza:

Renault 19 takarékos sívó dízel motorral 5 literes fogyival van ilyen arokonságba különösebb probléma nincs vele csak anyi mint a többi idős autóval az alkatrészek sem vészesek hozzá

[link]

[link]

[link]

[link]

vagy benzines 7 literes fogyasztással országúton

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

suzuki swift sedan

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

vagy Toyota corola

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

vagy még a rtenult 19 es nél is nagyobb toyota carina 1.6 benzines enek is 7 literes fogyasztása van

[link]

[link]

[link]

2013. máj. 23. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!