Milyen autót érdemes 200 ezer forintért venni?
Nem az a kérdés,hogy gyűjtsek e hozzá vagy sem, és azt is sejtem,hogy nem valami 2013-as modellt kapok majd ennyi pénzért, így csak azok válaszoljanak akik ezt megértik.Köszönöm!
Sajnos csak ennyim van és sürgősen kell egy autó hosszú távra, tehát tisztában vagyok vele,hogy hibátlan gépet,ennyiért nem fogok kapni, de keresem azt az autót vagy típust amelyre kevesebbet kell majd rákölteni a későbbiekben.
A Suzuki Swift nem szimpatikus, és sajnos a kis Clio meg B Corsa sem felel meg,inkább valami szedán vagy kombi lenne megfelelő.
(Persze a felsoroltakat nem zárom ki)
Ki milyen autót javasolna?Esetleg linkelhettek is ha valakinek van rá ideje/türelme.
Köszönöm!
Normál állapotú Ladát kapsz ennyiért, de az fogyaszt vagy 10 litert is, ha nem többet. Én is az Opelt ajánlanám. Az f astrákról nem tudok mondani személyes véleményt, de az is jó választás lehet (ebből van kombi és sedán is).
Viszont én az A Vectracat is ajánlanám, mert a rozsdásodáson kívül nekem semmi hiba nem fordult el vele. emellett tágas, kényelmes, nem fogyasztanak sokat.
DE az is igaz, amit előttem már írtak, hogy ennyi pénzből nem fogsz 10 évre autót venni.
a karosszéria rohadásaira kell figyelned. leginkább hátsó sárvédőívek és a küszöböket is nézd meg alulról.
Én a Vw Polo 2-t ajánlom:
Én már 4 éve hajtok egy ezres Coupe-t, azóta csak tankolom (5,5l-es vegyes fogyasztást mértem rajta), semmi gondja. Előnye hogy nincs benne semmi extra, ergo könnyen szerelhető, ha valami adódik, alkatrész bontókban is bőven van hozzá, és olcsó is.
Ha ki tudsz belőle fogni egy 1.3-as, vagy 1.4-es dízelt, az még jobb, az csak 4.2-4.5l között eszik.
Lada 21011, 013, 02, 04, 05, 061, 07 normális beállításokkal 10 literből kijössz :)
Wartburg kombi
Merci 123
Renault 19 takarékos sívó dízel motorral 5 literes fogyival van ilyen arokonságba különösebb probléma nincs vele csak anyi mint a többi idős autóval az alkatrészek sem vészesek hozzá
vagy benzines 7 literes fogyasztással országúton
suzuki swift sedan
vagy Toyota corola
vagy még a rtenult 19 es nél is nagyobb toyota carina 1.6 benzines enek is 7 literes fogyasztása van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!