S. O. S! Érdemes megvenni egy 5 éves 70Ah 640A Renault akkumulátort 4 ezer forintért?
Figyelt kérdés
A színjelzés szerint közepes állapotú (zöld/fekete/fehér jelből a fekete). Tudom, hogy öreg, és jobb lenne egy új, de nincs pénzem, és újonnan min. 20 ezer Ft, az enyém pedig már meghalt. (Peugeot 306 1.8D-be kellene.) Kérem, aki tud, adjon tanácsot, sürgős! Köszönöm.2012. ápr. 3. 20:28
1/8 anonim válasza:
2000ft környékén beveszik a MÉHbe.
A telet nem biztos hogy kihúzza egy dizelben.
2/8 anonim válasza:
Nyarat még biztos kihúzza, a vízválasztó az első hideg napok lesznek.
3/8 anonim válasza:
Olyan nincs hogy renault meg peageot meg ford akumlátor..
Csak 12 v meg valamennyi Ah-s.
De gyanús ha ilyen olcsón adják hogy az is a végét járja.
Bárt te tudod kitől mitől veszed.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Renault a márkája az aksinak, gondolom gyári.
Annyit tudok róla, hogy a nagy hidegben egy 2.2 dCi motort nem akart beindítani, ezért azonnal cserélték, de az enyémet még talán egy ideig indítaná (legalább a köv. télig) Ha igen, akkor megéri nekem, de ez az amit nem tudok.
2012. ápr. 3. 22:16
5/8 anonim válasza:
4eft az nem pénz.
Ha használod naponta az autót akkor szerintem nem lessz vele sok baj.
De azért mérd meg multival. 12,5 körül legyen a feszültsége.
6/8 anonim válasza:
Hát télig kihúzhatja talán, de gondolom emlékszel milyen hideg volt ez a tél. 100%, hogy az ez évi sem lesz enyhébb. Azt már 100%, hogy nem fogja kibírni. Ha nincs más választásod, márpedig nincs, mivel a tied teljesen halott, újra meg nincs pénzed, akkor muszáj. De akkor nem értem miért tettél fel kérdést.
7/8 anonim válasza:
5 éves akksit én nem vennék meg még ennyiért sem.Ha majd nem indul az autó és lerobbansz valahol az isten háta mögött akkor lehet bánni fogod hogy megvetted.
8/8 anonim válasza:
ne vedd meg, nem véletlenül adják el. nekem 2 éves akksi se kéne 4 ezerért. ki tudja mit hogy csináltak vele, gondozták e stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!