Milyen autót ajánlotok? Részletek lent.
A feltételek: egyterű, klímás, női autó legyen, lehetőleg minél nagyobb ( használtan és 2 millióig bezárólag).
A használtautó.hu-n néztem már a Mazda 5-öt, de ahhoz drága az alkatrész,most a Ford C-Max-ot nézem, de mint nő,nekem fontos a szín is, fehér, ezüst, vagy piro kellene.:D
Esetleg tudtok még ezekhez hasonló autókat?
Előre is köszönöm a segítséget,és csak értelmes válaszokat kérek!:) 23/L
Sokféle van, egyterűből sharan-t néznék vagy galaxy-t.
A színe az a legkevesebb. Átfóliázom neked:D
mindenképpen piros legyen,ebből nem engedek.(mondjuk a cabrio lenne nőies autó,az egyterű inkább családi)
ez az össz. választék,ezek közül csak a seatot javaslom megnézésre,a többi felejtős.
öreg autóba ne bonyolódj bele.
nincs az öreg autóval semmi baj, mivel állapotot veszünk, nem évet, vagy km-t.
sarkított példa: 5 éves autó 3ért, vagy 10-15 éves, márkásabb feleannyiért? utóbbi esetben marad 1,5 millió, aminek a feléből is komplett futómű és motor generált lehet csinálni még egy 5-ös BMW-n is. (persze nem márkaszervizben)
Hú, köszönöm szépen, ez a fehér Touran gyönyörű,el is küldöm a páromnak,hogy nézze meg,mi a véleménye,mert közösen vesszük:)))))
de ha van valakinek még ötlete,írjon nyugodtan,nagyon megköszönöm!!! és még annyi,hogy dízeles kellene mindenképpen!
Jókat ajánlottak az előttem szólók, én még bővíteném a listát, ha lehet. :)
Linkelek kisebb és nagyobb kocsikat is, mert nem tudom, pontosan milyen méretűt keresel.
Seat Alhambra:
Mazda MPV:
Kia Carnival:
Opel Meriva:
Opel Zafira:
Citroen Xsara Picasso:
Honda FR-V:
Renault Scenic:
Renault Grand Scenic:
Végezetül szeméyes kedvencem a kategóriában, a Mitsubishi Grandis (szerintem a legszebb formatervű egyterű):
Nos, ennyi lenne. A hirdetéseket nem néztem át alaposan, csak a példa kedvéért linkeltem őket. Sok sikert a keresgéléshez. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!