A B-s jogositvány nehéz lerakni? többi lent.!
Már a moped jogsit megszereztem most 16-éves vagyok, és jövő nyáron megszeretném szerezni a B-s jogsit is.
ÉS azt szeretném kérdezni hogy a forgalmi vizsga nagyon nehéz kocsinál?
És ha sikerül levizsgáznom 17-évesen már lehet kocsit vezetnem??
Az első rosszul tudja amint betöltöd a 17 éves életkort már mehetsz vezetési órákra és vizsgázhatsz is de előtte 17. szülinapod előtt 3 hónappal csak a kreszt csinálhatod meg.
Nem nehéz a forgalmi vizsga úgy is a vizsga útvonalain fogtok gyakorolni lényeg hogy figyelj oda és légy határozott, és ne essél pánikba.
16,5 évesen kezdheti a tanfolyamot, 17 évesen vizsgázhat B kategórián.
Ha van kismotorra jogsid és motorozol, akkor nem lezs nehéz a forgalom. Ugyanaz mint motorral, csak itt parkolni is tudni kell.
"Mégis mit tudok rosszul, elolvastad a válaszomat? Gondoltam, felfogjátok, hogy az összes vizsgára értettem..."
Az összes vizsgát meg lehet csinálni 17 évesen. KRESZ vizsgát meg előtte is akár.
Elsősegély meg már van a kérdezőnek.
A tanfolyamra való felvétel feltételei:
Tanfolyamra az vehető fel, aki
- 17 éves, vagy annál legfeljebb 6 hónappal fiatalabb;
- 1. egészségügyi csoportban egészségileg alkalmas;
- közlekedésbiztonsági feltételeknek megfelel,
- alapfokú iskolai végzettség igazolása
Elméleti vizsgára az bocsátható, aki
* a tanfolyam elméleti részét igazoltan elvégezte;
* 17 éves, vagy annál legfeljebb három hónappal fiatalabb, és
* a vizsga időpontjában is megfelel a tanfolyamra való felvételre előírt többi feltételnek.
Gyakorlati vizsgára az bocsátható, aki
* az összes elméleti vizsgatárgyból sikeresen vizsgázott;
* a kötelező gyakorlati órákat igazoltan teljesítette;
* 17 éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!