Ez a motor miért ilyen olcsó? Én úgy nézem hogy ez nem aprilia hanem derbi senda, de lehet hogy tévedek?
Nem hinném, hogy elírás lenne, valószínűleg Aprilia. Talán egy rx50-es lehet.
Amúgy Derbi és Aprilia tök ugyanaz, csak a név más. Mindenben megegyezik a két motor.
Hogy miért is ilyen olcsó...valami gondja van, az tuti. Nincsenek csodák, biztos, hogy nem véletlen ennyi az ára. Mellesleg ezek a "csak most a héten ennyi" típusú hirdetések nekem nem szimpatikusak, valahogy inkább gyanúsak.
Ha nagyon jó vétel volt, akkor már elkelt volna
És amúgy is a hétvége már elmúlt
Mondjuk, mert egy 50ccm 2T motor 10K+ km-el az órájában (és ki tudja mennyivel a motorjában...)
A "letörött" az olajtartály nyilván kamu. Vagy egy hatalmasat zakóztak vele és attól (ez esetben lehet kapott a váz is pl. vagy az első villák, amitől húz a motor és életveszélyes) vagy rossz pl. az olajozása, ami lehet gond, ha úgy járatták a motort akár rövid ideig is...
Aztán az is érdekes, hogy nekem 10K km alatt nem kopott el az első gumim, érdekes, neki igen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!