Mennyi esély van rá, hogy idővel eltörlik ezt a könnyített A1-es jogosítványt, és alapból lehet majd 125ccm-es motort vezetni B-s jogosítvánnyal?
Európában van erre példa bőven. Nem látom, hogy mennyivel könnyebb így megszerezni az A1-et egy olyan embernek, aki még nem vezetett minimum egy Simson-t.
Tehát ez csak annak jó, aki a középsulis éveit motoron töltötte. A többiekkel mi lesz?
Ezek szerint szerinted jobb lenne, ha minden előképzettség nélkül szabadna B-vel 125-öst vezetni, mint az, hogy legalább azt a 3 órát végig kell ülni, és rutinpályán meg forgalomban vizsgázni?
Ha valaki így sem szerzi meg a papírt, az ne menjen ki a forgalomba!
Értem én, hogy mit akartok mondani, de 3 óra alatt komolyan azt gondoljátok, hogy meg lehet tanulni valamit is?
És akkor mi van az 50-es motorokkal? Azt lehet vezetni B-vel. Az nem veszélyes másokra nézve? Azon is meg lehet halni. Kérdem én: mennyiben különbözik egy 125-ös motor egy 50-estől? Azon kívül, hogy nem tartod fel a forgalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!