Érdemes egy ilyen kocsinál megcsináltatni az alját, ha én kb. még 3 évig szreetném használni, van rá esély, hogy szétrohad ennyi idő alatt alattam?
A 3 évben még legalább egyszer el kell vinned műszakira - választhatsz hogy a hiba javítására vagy a vizsgáztató megkenésére használod fel a pénzt.
Mondjuk nem elhanyagolható hogy pontosan hol rohad, mert ha már a küszöböt is eszi a rozsda mindenhol, akkor az komolyabb mintha csak van 2 lyuk a taposón. De érdemes vele foglalkozni, kicsit helyrehozni, aztán alvázvédővel szépen telibefröcskölni.
2-3 lyuk nem a világ vége,3 év viszont hosszú idő,addig úgy jársz majd vele mint Frédi-Béni:)
Megérdemel még annyit szerintem,és nem is olyan nagy összeg,bár ez szubjektív.
Jobb ha kija...
Amúgy meg attól függ hogy mennyi idő alatt rohad át egy kocsi alja hogy menny nedvességet kap.
Nem foglalkoznèk vele. 3 èv alatt olyan sokat nem rohad (ès ha mègis, akkor mi van? A suzukimban 2 kèzzel benyùltam a küszöbbe).
Egy 93as autónàl ùgyis kell egy kis plusz pènz, hogy àtmenjen a vizsgàn, max picivel többet adsz.
Persze, valakinek nem nagy összeg 50ezer, de az nem is règi suzukival, vagy 20 èves corsaval jàr.
Ebben a kategóriàban sok pènz...
érdekes nekem 25 éves a skodám mégse kell kenő pénz hogy átmenjen műszakin.
Gondolom 3év múlva elakarod adni a kocsit,Most ráköltesz 50-et az 3 év múlva meg is fog látszodni eladásnál hogy figyeltek a kocsira. Erre ahol lakok 20ezer alatt nem csinálnak alváz védelmet.plusz az üreg védelem szóval szerintem megéri rákölteni a lovét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!