Hány millió forint lehet egy Lamborghini Aventador fenntartása évi szinten?
Ha annyira tudni akarod akkor egy 38 éves formatervező mérnök vagyok.
És Te? Várj kitalálom:)
Egy 16 éves kis taknyos gyerek. Aki idejött, hogy ő majd megmondja mennyibe kerül egy luxus autó/supersport autó fenntartása:)
Utolsó!
Nagyon gáz vagy! Ugye azt azért érzed?:D
Szerintem se egy A8-ban, se egy 320D-ben (320D!) :D nem kell évente se komplett fékrendszert, se turbót cserélgetni!
Bár ha megvetted fillérekért a cigány vajda lelakott rajozós ódiját, akkor nem csoda ha a gatyád is rámegy!
Még mindig szerintem: nem egyenesen arányos a fékek kopása azzal, hogy ha egy 700 lovas autó alatt van, nem mindenki jár padló gáz-padló fék stílusban! Azt se hiszem, hogy van olyan aki egy ilyen autóval naponta több száz kilométert autózna, mert arra van kényelmesebb jármű is.
Akinek telik rá, gondolom megveszi szalonban, egy pár évig járkál vele, hordja a kötelező szervizekre, aztán eladja vagy becseréli egy újabbra. Mire minden szétesne rajta, addigra valamelyik macskajancsi rommá töri...
XD
Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!