Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen nehéz megszerezni egy...

Milyen nehéz megszerezni egy M kategóriás jogosítványt?

Figyelt kérdés
Milyen nehéz az elmélet? Mennyit kell tanulni? Gondolom az elmélet után lesz a gyakorlat. Amikor kezdődik a gyakorlati rész, először mit kell csinálni? És úgy tudom van egy pálya, amit végig kell vinni, hogy megkapjad a jogsit. És a városi mennyire nehéz? És miket kell még csinálni/tanulni? És mennyi idő alatt lenne meg? Mennyire nehéz megbukni?
2013. júl. 29. 14:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

nekem az elsősegély volt a legnehezebb.a kresz vizsgán a válaszok szinte egyértelműek(van 1-2 olyan amin kicsit vissza kell gondolni az olvasottakra, vagy amit hallottál a kresz órákon, de többségük egyszerű).

a rutinvizsgán 2 kört kell menni, nem hinném hogy olyan nehéz lenne manőverezni egy alig 50 kilós robogóval:D

a forgalmin már jobban kell figyelni, mert ott mindig más helyzet adódik, a rutinpálya meg soha nem változik:D

2013. júl. 30. 20:27
 12/13 anonim ***** válasza:

" a rutinpálya meg soha nem változik:D"

Azért ezt így ne jelentsd ki.

Én voltam úgy szakadó esőben hogy elúsztak a bóják amikor elmentem mellettük :D

Kicsit pocsolyás volt a pálya :)

2013. júl. 30. 21:40
 13/13 Nagybikatok válasza:
Én úgy hallottam, hogy 40 eve kb. Annyi volt, hogy kihúztál 1 tételt ha azt el tudtad mondani mehettél is neki a világnak. (Gondolom nem volt ennyi embernek autó,motor)
jan. 16. 06:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!