Melyik Girela runner 50es az amelyik 10-12 lóerős gyárilag és 90et simán viszi? Azt tudom hogy vízhűtéses, de sok hirdetésnél nem tüntetik fel a lóerőt vagy a típust.
Ja, híresen jó robogók.... és a robogóknak híresen nagyot csal a km óra mutatója felfele.
Mint már írtam korábban, lejtőn lefele (ha a vezető madárcsontú) elérheti a 80-85-öt esetleg. Márpedig ezekből a videókból nem derül ki, hogy hol mentek velük.
Azt meg, hogy youtube-on azt állítják, hogy gyári a motor, nem kell szentírásnak venni.
Most mit akarsz ezzel a cikkel bizonyítani?
Le van benne írva, hogy 4 (NÉGY) lóerő a motor, nem 10-12 és, hogy lejtőn lefele nagy nehezen sikerült 90-el menni vele óra szerint (ami kb. 75-80-at jelent).
Egyenes úton egy átlagos 70 kilós felnőttel jó, ha 70-75-öt ki lehet belőle préselni. És, hogy értsd ez a VÉGSEBESSÉGE. Az utazója meg kb. 60.
A fizikát nem lehet megb*szni. Egy 50-es motorból jelenleg ennyit lehet kihozni.
Húha, látom okos emberrel van dolgunk...
Na, akkor még egyszer. LEJTŐN nagy nehezen kipréselt belőle 90-et ÓRA szerint. Az valósan kb 80 (!) lehetett. Hidd már el, hogy csal az a rohadt mutató.
egyébként én nem mondtam eddig sem, hogy 50 a max sebessége. Az olyan 75-80 körül van. Az utazó meg ténylegesen 65-70 körül. Képzeld, én is ültem már Runner-en, az se megy sokkal jobban, mint a többi robogó (sr50, Aerox, f12, Stalker, stb)
A másik: nehogy nekem azt mondd, hogy egy kocsiban ülve és egy robogón te ugyanúgy érzed a sebességet. Ebből látszik, hogy nem sokat ültél még motoron.
Belinkeltél pár videót, és egy cikket. És akkor mi van? Ennyi erővel mindent el kell hinni, ami a neten kering?
Végeredményben hiába gondolod, hogy gyorsan mész, ez akkor is csak egy ugyanolyan kávédaráló, mint a többi. És még valami: ezzel is csak 40-el mehetsz max szabályosan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!